nerede ikamet ediyorsunuz?
yaramaz toplar 40 tl
yürüteç 30 tl
bebeğiniz ne kadarlık bir de toplu mu kilo boy kıyafet ona göre yanıtlayacağım.
sakaryadayım bebeğim şuan 6 aylık ben yaz ve önümüzdeki kış için kyafet bakıyorum 1-2 yaş
aslında elden olsa daha iyi olur benim içinde siz nerde ikamet ediyorsunuz istanbulun.valla çokta iyi olur makbule geçer fiyat konusunda yardımcı olursanız almak isterim,yürüteç mavi değil mi birde o söylediklerinizin resmini yükleme şansınız var mı?sizin çocuğunuz hangi ay doğumlu şu an kaç yaşında mevsim uyar mı diye soruyorum
şu an 15 aylık.
kıyafetler 8 ay 1 yaş civarı
kasım doğumlu
resim koyacağım ilk fırsatta
özelden mesajınızı aldım,ben yazamıyorum özelden henüz hakkım dolmadı,oyuncak,kıyafet vb resim bekliyorum bedeniyle bi de cnm yanlış anlamada lcw istemiyorum.
şu an 15 aylık.
kıyafetler 8 ay 1 yaş civarı
kasım doğumlu
resim koyacağım ilk fırsatta
özelden mesajınızı aldım,ben yazamıyorum özelden henüz hakkım dolmadı,oyuncak,kıyafet vb resim bekliyorum bedeniyle bi de cnm yanlış anlamada lcw istemiyorum.[
merhaba.
benim elbiseler butik.
store mağazalarda bulunanlardan;şöyle belirtim beyaz mavi olan + bolero+ ayakkabısı 260 tl alındı
turuncu elbise 120 tl
diğerlerinede bakacağım.
beyaz lacivert olan 6 aylık
nar çiçeği 1 yaş
canım merhabaanladım kırmızı ve resimdeki oyuncakları alacağım inş.fiyattada anlaşabilirsek:)daha varsa talip olabilirim almışken vereceğim kargoya değsin istiyorum.
hemen alayım cnm da elinde yok mu daha yaramaz toplar,nar çiçeği iki oyuncak, 50 veriyorum hemen ama nike ayakkabı mont demiştin onlarda varsa hani bedenini söyle resmini yüklemesende nike ayakkabının da kaç yaş olduğunu onlarla 80 vereyim hemen alayım kargoda 30 tutar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?