• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil satıyorum

nerede ikamet ediyorsunuz?
yaramaz toplar 40 tl
yürüteç 30 tl
bebeğiniz ne kadarlık bir de toplu mu kilo boy kıyafet ona göre yanıtlayacağım.

sakaryadayım bebeğim şuan 6 aylık ben yaz ve önümüzdeki kış için kyafet bakıyorum 1-2 yaş

sakaryadayım bebeğim şuan 6 aylık ben yaz ve önümüzdeki kış için kyafet bakıyorum 1-2 yaş

canım elden mi teslim alacaksın kargo mu?
bende 1 yaş kıyafetleri
nike ayakkabı beyaz pembe
bahar mevsiminde giyebileceği mont
2 cici elbise özel ve süslü bir şey. 2 kez giyildi.mesela bayram yaza denk geliyor giydirebilirsin.ben de geçen bayram da giydirmiştim.
diğerlerine de bir bakayım.
elden alsan daha iyi olur görmüş olurdu.

aslında elden olsa daha iyi olur benim içinde siz nerde ikamet ediyorsunuz istanbulun.valla çokta iyi olur makbule geçer fiyat konusunda yardımcı olursanız almak isterim,yürüteç mavi değil mi birde o söylediklerinizin resmini yükleme şansınız var mı?sizin çocuğunuz hangi ay doğumlu şu an kaç yaşında mevsim uyar mı diye soruyorum

aslında elden olsa daha iyi olur benim içinde siz nerde ikamet ediyorsunuz istanbulun.valla çokta iyi olur makbule geçer fiyat konusunda yardımcı olursanız almak isterim,yürüteç mavi değil mi birde o söylediklerinizin resmini yükleme şansınız var mı?sizin çocuğunuz hangi ay doğumlu şu an kaç yaşında mevsim uyar mı diye soruyorum

şu an 15 aylık.
kıyafetler 8 ay 1 yaş civarı
kasım doğumlu
resim koyacağım ilk fırsatta.

şu an 15 aylık.
kasım doğumlu
resim koyacağım ilk fırsatta

özelden mesajınızı aldım,ben yazamıyorum özelden henüz hakkım dolmadı,oyuncak,kıyafet vb resim bekliyorum bedeniyle bi de cnm yanlış anlamada lcw istemiyorum.

şu an 15 aylık.
kasım doğumlu
resim koyacağım ilk fırsatta

özelden mesajınızı aldım,ben yazamıyorum özelden henüz hakkım dolmadı,oyuncak,kıyafet vb resim bekliyorum bedeniyle bi de cnm yanlış anlamada lcw istemiyorum.[
merhaba.
benim elbiseler butik.
store mağazalarda bulunanlardan;şöyle belirtim beyaz mavi olan + bolero+ ayakkabısı 260 tl alındı
turuncu elbise 120 tl
diğerlerinede bakacağım.

ben resim bekliyorum sizden yüklemediniz hala sanırım
selam bugun dışarıdaydım.tel den yazdım resim cekemedim.sabah inşallah çekip koyacağım.
mama sandalyesi oyuncağı var her 2 sin den de
onları ekliyorum şimdi

$mama sandalyesi oyuncağı.jpg

cektim resimleri ektedir.

Eklentiler

• $0.jpg
    $0.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $2.jpg
    $2.jpg
    1,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $1.jpg
    $1.jpg
    1,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $4.jpg
    $4.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $5.jpg
    $5.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $6.jpg
    $6.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $7.jpg
    $7.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $8.jpg
    $8.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 56
beyaz lacivert olan 6 aylık
nar çiçeği 1 yaş

anladım kırmızı ve resimdeki oyuncakları alacağım inş.fiyattada anlaşabilirsek:)daha varsa talip olabilirim almışken vereceğim kargoya değsin istiyorum.
canım merhaba

mama sandalyesi oyuncakları ikisi 20 tl
turuncu elbise 20 tl ( sadece 2 defa 3-4 saat giyindi)
yürüteç 30 tl
yaramaz toplar 40 tl( resim eklemedim ama orjinalinin aynısı hiç bir sorun yok )
alıyor musun acil cvp yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
hemen alayım cnm da elinde yok mu daha yaramaz toplar,nar çiçeği iki oyuncak, 50 veriyorum hemen ama nike ayakkabı mont demiştin onlarda varsa hani bedenini söyle resmini yüklemesende nike ayakkabının da kaç yaş olduğunu onlarla 80 vereyim hemen alayım kargoda 30 tutar çünkü

cevap bekliyorum cnm senden burdan zor oluyo özelde hakkım doldu sanırım oradan da devam edebiliriz

hemen alayım cnm da elinde yok mu daha yaramaz toplar,nar çiçeği iki oyuncak, 50 veriyorum hemen ama nike ayakkabı mont demiştin onlarda varsa hani bedenini söyle resmini yüklemesende nike ayakkabının da kaç yaş olduğunu onlarla 80 vereyim hemen alayım kargoda 30 tutar çünkü

yaramaz toplar var bende,internette bulunan resmin aynısı hiç problem yok o nedenle resim çekmedim.
nike ayakkabı 8 ay ile ( 2 çorap) 14 ay giyebilir 19,5 numara.

Son düzenleme:
Back