• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil satıyorum

rudi

Alllah'ım Sana Emanetiz
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.728
9
358
Arkadaşlar merhaba,
ikiz beeklerim va ve artık 1 yaşına girdiler. gün geçtikçe ihtiyaçlar yaşa göre değişiyor bu nedenle mevcut ve artık kullanamayacaklarımı satıyorum.
1 adet pierre cardin pembe ana kucağı 70 tl
1 adet kanz gri siyah ana kucağı 50 tl
1 adet casual park yatak + uyumlu yatak içerisinde 80 tl
1 adet baby max mavi sarı yürüteç 40 tl
ürünler temiz kullanılmıştır deforme eskime leke yok anakucakları toplam 5 kez,park yatak 2 ay,yürüteç 3 kez kullanıldı.
istanbul anadolu yakasına ikamet ediyorum isteyen elden görerek teslim alabilir.

ihtiyacı olan var ise lütfen mesajla bana ulaşsın.
$kanz ana kucağı.png $pierre cardin ana kucağı.png $park yatak.png $yürüteç.jpg

Merhaba beşiğiniz alabilirim ancak o kadar param yok maalesef:(üzerine kargo ücretide ödeyınce biraz bana pahalı gelecek,fiyatta düşme yaparsanız ilgilenebilirim.malum hamilelik ve doğum hepsi para:((

Kusura bakmayın özel mesaj atamıyorum yeniyim daha :) ben antalya da yaşıyorum.sanırım 20/25 tl civarında tutar kargo

Kusura bakmayın özel mesaj atamıyorum yeniyim daha :) ben antalya da yaşıyorum.sanırım 20/25 tl civarında tutar kargo
canım ürün içerisindeki yatak ile birlikte 250 tl sıfır fiyat.
ben sana göndereyim kargo ücreti sana ait olsun ne kadar verebiliyorsun

yeni gördüm mesajınızı benim verebileceğim rakam 50 tl olabilir en çok,sanırım metro kargo uygundur fiyat olarak diye düşünüyorum ama size yakınmı uygun olurmu?

Arkadaşlar merhaba,
ikiz beeklerim va ve artık 1 yaşına girdiler. gün geçtikçe ihtiyaçlar yaşa göre değişiyor bu nedenle mevcut ve artık kullanamayacaklarımı satıyorum.
ürünler temiz kullanılmıştır deforme eskime leke yok anakucakları toplam 5 kez,park yatak 2 ay,yürüteç 3 kez kullanıldı.
istanbul anadolu yakasına ikamet ediyorum isteyen elden görerek teslim alabilir.

Eki Görüntüle 575953 Eki Görüntüle 575954 Eki Görüntüle 575955 Eki Görüntüle 575956

slm ben de oto koltuğunun orijinal resmini koymanızı isteyecektim yani sizdeki halini.bir de msn adresinizi verirseniz daha rahat irtibata geçebiliriz

slm ben de oto koltuğunun orijinal resmini koymanızı isteyecektim yani sizdeki halini.bir de msn adresinizi verirseniz daha rahat irtibata geçebiliriz

elfidan msn kullanmıyorum.
ama foto çekip koyarım koltukları gün içerisinde

Arkadaşlar merhaba,

Eki Görüntüle 575953 Eki Görüntüle 575954 Eki Görüntüle 575955 Eki Görüntüle 575956

merhabalar benim bebğimin doğmasına 2 ay kaldı ve kanz marka ana kucağınızı alamak isterim son fiyat olup olmadığını öğrenebilirmiyim birde ben amasyada yaşıyorum merzifonda ptt karko ile göndermeniz mümkünmüdür.gerçekten çok ihtiyacım var fiyat biraz düşerse dahada makbule geçer şimdiden çok teşekkür edyorum cevabunızı bekliyorum,saygılarımla.

slm rudi kanz oto koltuğu için msj attım size ama cevap bekliyorum sizinle iletişime geçbileceğim bir mail adresi verirseniz çok sevineceğim:40:

merhabalar benim bebğimin doğmasına 2 ay kaldı ve kanz marka ana kucağınızı alamak isterim son fiyat olup olmadığını öğrenebilirmiyim birde ben amasyada yaşıyorum merzifonda ptt karko ile göndermeniz mümkünmüdür.gerçekten çok ihtiyacım var fiyat biraz düşerse dahada makbule geçer şimdiden çok teşekkür edyorum cevabunızı bekliyorum,saygılarımla.
sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile evladınızı.
ptt kargo ile gönderirim sorun değil.özelden e-posta adresimi yazacağım sizde bana detay adres tel no yazın kargo yapayım.
pazarlık sünnettir derler ya 40 tl olsun

yeni gördüm mesajınızı benim verebileceğim rakam 50 tl olabilir en çok,sanırım metro kargo uygundur fiyat olarak diye düşünüyorum ama size yakınmı uygun olurmu?
canım evde duracağına ben sana göndereyim hayrını gör
fiyat olarak da verdiğin rakam olsun.
allah razı olsun demen yeterli.
iyi akşamlar

Arkadaşlar merhaba,

slm ilan tarihi baya eski ama ana kucağı eğer hala duruyosa ben ilgilenebilirim :)

Merhabalar,
İlanınız eski ama hala duruyorsa park yatakla ilgileniyorum.

Dönerseniz çok sevinirim.

Merhabalar,
İlanınız eski ama hala duruyorsa park yatakla ilgileniyorum.

Dönerseniz çok sevinirim.

merhaba,
diğer arkadaş donus yapmadı bana park yatak hala duruyor.
istanbul anadolu yakasındayım.

arkadaşlar ilanımda belirttiğim 2 ana kucağı 1 park yatak ve içindeki yatak
yürüteç ,ilk arabam,yaramaz toplar satılıktır.
ilgilenen olursa istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.
özelden mesaj atmanız daha iyi olur.
sağlıcakla.

arkadaşlar ilanımda belirttiğim 2 ana kucağı 1 park yatak ve içindeki yatak
yürüteç ,ilk arabam,yaramaz toplar satılıktır.
ilgilenen olursa istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.
özelden mesaj atmanız daha iyi olur.
sağlıcakla.

cnm yaramaz toplar yürüteç ne kadar olur? ben kızıma almak istiyorum ama almışken de toplu istiyorum elinde başka var mı kıyafet oyuncak sen bana özelden yazabilirsin ben yazamıyorum cnm

cnm yaramaz toplar yürüteç ne kadar olur? ben kızıma almak istiyorum ama almışken de toplu istiyorum elinde başka var mı kıyafet oyuncak sen bana özelden yazabilirsin ben yazamıyorum cnm
nerede ikamet ediyorsunuz?
yaramaz toplar 40 tl
yürüteç 30 tl
bebeğiniz ne kadarlık bir de toplu mu kilo boy kıyafet ona göre yanıtlayacağım.

Son düzenleme:
Back