Eki Görüntüle 665443 Eki Görüntüle 665443
canım çok beğenerek aldım ama kayın validemler bindallı giymemi istediler oyüzden satıyorum sıfırdır etiketi üstündedir bolerolu ve tek olarak giyilebilir tercihe göre, bende sarışınım rengi kınayada uygun güzel duruyor tercih edersen yardımcı olabilirim
hazıranda kınam var kısmetse ve acıl abıyeye ıhtıyacım var arkadaslar...acık tenlı sARısınım bana uyan renklerde 45 kıloyum boyum 165 bıraz zayıfım 36 bedenım..eger uygun kıyafetlerınız varsa beklıyorum kızlar...
cnm bende eger dusunursen sıyah balık model 36 beden elbısem vr bnde 48 kılo ve 1.62 boyundayım.
dıktırmeye basladım ama goreyım kuzenıme alırız belkı
şuan resmi yok cnım 350liraya aldım ablamın dugununde giymiştim 120 liraya satıcam çünkü birdaha gıyemem ama cok şık duruyor.eger dusunurse resım cekıp koymaya calısıcam
resımı gorelım karar verırız
canım 36 bedenim ben, ağırlıklı siyah abiyelerim var. giymiyorum zaten, eşim pek haz etmiyor. istersen bedenini söyle ben sana birini hediye ederim. hep hatırlarsın sende beni :)))
Eki Görüntüle 666006 Eki Görüntüle 666003 Eki Görüntüle 666004 Eki Görüntüle 666005 ayrıntılı foto istemiştin bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?