Selam kızlar , bu 3 ufaklığı bayram sabahı çöp atmak için çıktığımızda ayakkabı kutusuyla çöpe atılmış bir şekilde bulduk . Islak ve gözleri daha açılmamıştı zaten inlemelerinden korka korka kutuyu açtık bu güzellikler çıktı , muhtemelen bu civarda bir ev kedisi yavruları . Süt anne aramıştım ama bulamayınca evde kendimiz baktık hayatta tutmak için elimden geleni yaptım . Evde 4 kedim daha var bu süreçte bir kedim de hastalandı tedavi görüyor şu an . Şimdi 1,5 aylık civarı oldular 2 si kız bir tanesi erkek dünya tatlıları . Vet kontrolleri yapıldı , iç dış parazitlerini yaptım , kum ve kuru mama alışkanlıkları var , aşırı oyuncular mırıl mırıllar . Tek istedikleri sevilebilecekleri ömürlük bir yuva . İlan vermediğim yer kalmadı sahip bulamadım burası büyük bir forum belki aranızdan bir tanesi ufaklıklardan birini sahiplenmek ister . Çünkü çalışıyorum bir kedim zaten hasta evde 7 kedi oldu ve bakımları oldukça zorlamaya başlad.kendilerini toparlayınca sokağa salarım diyordum ama insan canlısı oldular ,kıyamıyorum birini bile yuvalandırsam yeter bana . Bu sorumluluğu alabileceğine inanan , hayvan sevgisi olan , 2 ay sonra sıkılıp sokağa atmayacak , hayat arkadaşları arıyorum . İstanbuldayım , istanbul içi her yere ulaşımları seve seve sağlarım yeter ki yuvaları olsun . Başka ilan koyacağım siteler konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden .