- 28 Şubat 2019
- 53
- 39
- 3
- 33
Baska bi Kuaföre gittim geldim adam düzelticem dedi hala aynı saçlarım.. ne yapıcam kızlar bi yardım edinson hali böyle şuan...Eki Görüntüle 2266722
Bu kuaförüm diye gezenler yani gerçekten bişey demek istemiyorum.Canım diplerin bir tık koyu olması daha bile güzel durur bence 9-1 boya al 9 gümüş içerir 1 de küllülük kapanır turunculuk. Hatta 9.11 bile kullanabilirsin birkaç yıkama da akacak zaten renk oturacaktır için rahat olsun. 9-11 i boyarsan sarılarına çok getirmemeye çalış yeşillenme olabilir o da yıkamayla gidiyor kalıcı olmaz
mavi şampuan diplerde pek etki etmez. Onu sonra saçın genelinde turunculanma olursa yapabilirsin ama o da saçı çok yıpratıyor ihtiyacın olursa yap bilgin olsun
9-11 mi alayım 9-1 mi ? Bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Bu kuaförüm diye gezenler yani gerçekten bişey demek istemiyorum.Canım diplerin bir tık koyu olması daha bile güzel durur bence 9-1 boya al 9 gümüş içerir 1 de küllülük kapanır turunculuk. Hatta 9.11 bile kullanabilirsin birkaç yıkama da akacak zaten renk oturacaktır için rahat olsun. 9-11 i boyarsan sarılarına çok getirmemeye çalış yeşillenme olabilir o da yıkamayla gidiyor kalıcı olmaz
mavi şampuan diplerde pek etki etmez. Onu sonra saçın genelinde turunculanma olursa yapabilirsin ama o da saçı çok yıpratıyor ihtiyacın olursa yap bilgin olsun
Ama son hali hiçte fena değil canımCanım denedim onu da .. turuncu yerleri kapanmadı. Platin olan yerler mor oldu
Senelerce platin kullanmis biri olarak oncelikle zaman tani sac diplerine biraz yoksa tamami elinde kalir uzulursun. Bu surede haci sakirle yikayip rengini akitmaya calisabilirsin. Mondan sonra palettenin acicisiyla on ayrimdan baslayarak bi boya mis gibi cikar. Zamaninda benim saclarimda en az 5 renk vardi palette kurtsrdi beniMerhaba kızlar, garnier 111 extra açık gümüş sarısına saçlarımı boyadım dipler o kadar kötü oldu kine yapcağımı bilmiyorum.. bi de bu garnier 111 i çoğu yerde anlata anlata bitirememişler harika diye !! Kesinlikle turuncu yaptı saçımı bildiğin parlak turuncı oldu.. saçlarım o kadar yıprandı ki tararken elime bi sürü saç geldi... Diplerimi düzeltmem için çözüm bulun kızlar... kuaför mağduru olarak hiç kuaföre gitmek istemiyorum.. NOT: baska kuaföre düzelttirmek için gittim.. o da turuncu yaptı son hali 2. sayfada... Eki Görüntüle 2266008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?