• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acil saçlarım turuncu oldu (resimli)

Baska bi Kuaföre gittim geldim adam düzelticem dedi hala aynı saçlarım.. ne yapıcam kızlar bi yardım edin :KK43: son hali böyle şuan...Eki Görüntüle 2266722

Bu kuaförüm diye gezenler yani gerçekten bişey demek istemiyorum.Canım diplerin bir tık koyu olması daha bile güzel durur bence 9-1 boya al 9 gümüş içerir 1 de küllülük kapanır turunculuk. Hatta 9.11 bile kullanabilirsin birkaç yıkama da akacak zaten renk oturacaktır için rahat olsun. 9-11 i boyarsan sarılarına çok getirmemeye çalış yeşillenme olabilir o da yıkamayla gidiyor kalıcı olmaz
mavi şampuan diplerde pek etki etmez. Onu sonra saçın genelinde turunculanma olursa yapabilirsin ama o da saçı çok yıpratıyor ihtiyacın olursa yap bilgin olsun

Bu kuaförüm diye gezenler yani gerçekten bişey demek istemiyorum.Canım diplerin bir tık koyu olması daha bile güzel durur bence 9-1 boya al 9 gümüş içerir 1 de küllülük kapanır turunculuk. Hatta 9.11 bile kullanabilirsin birkaç yıkama da akacak zaten renk oturacaktır için rahat olsun. 9-11 i boyarsan sarılarına çok getirmemeye çalış yeşillenme olabilir o da yıkamayla gidiyor kalıcı olmaz
mavi şampuan diplerde pek etki etmez. Onu sonra saçın genelinde turunculanma olursa yapabilirsin ama o da saçı çok yıpratıyor ihtiyacın olursa yap bilgin olsun

Emin ol kuaförünkinden daha iyi yaparsın 👍

9-11 mi alayım 9-1 mi ? Bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.

9-11 kutu boyalarda pek bulamazsın 9-1 iyi bir markanın palette veya loreal olabilir boyamayı 15-20 dkkada bitir 20 dkka da beklet 3-5 dkkada saç diplerine masaj yap bakalım inşallah güzel sonuç alırsın

Mavi sampuan falan kurtarmaz maalesef biraz bekleyin 20lik oksidan ve toz oriele acin sacinizi ustune 1 gun sonra kullu sari atin alin size platin 👍 10 yildir kendim yaparim saclarim bembeyaz 👰 boyali oldugu icin su anda gec acilacaktir surekli takip edin 45 dkkayi gecmesin oriel icine de bir tatli kasigi zeytinyagi ama su anda degil biraz aksin boyaniz krem acicilari ne kdr acici die satsalar da maalesef degil

Merhaba kızlar, garnier 111 extra açık gümüş sarısına saçlarımı boyadım dipler o kadar kötü oldu ki:KK43: ne yapcağımı bilmiyorum.. bi de bu garnier 111 i çoğu yerde anlata anlata bitirememişler harika diye !! Kesinlikle turuncu yaptı saçımı bildiğin parlak turuncı oldu.. saçlarım o kadar yıprandı ki tararken elime bi sürü saç geldi... :KK43: Diplerimi düzeltmem için çözüm bulun kızlar... kuaför mağduru olarak hiç kuaföre gitmek istemiyorum.. NOT: baska kuaföre düzelttirmek için gittim.. o da turuncu yaptı:KK43: son hali 2. sayfada... Eki Görüntüle 2266008
Senelerce platin kullanmis biri olarak oncelikle zaman tani sac diplerine biraz yoksa tamami elinde kalir uzulursun. Bu surede haci sakirle yikayip rengini akitmaya calisabilirsin. Mondan sonra palettenin acicisiyla on ayrimdan baslayarak bi boya mis gibi cikar. Zamaninda benim saclarimda en az 5 renk vardi palette kurtsrdi beni

Saçlarının ucundaki renk gayet güzel platin. Neden dipleri actirmiyorsun? Actirmazsan hangi boya ile boyarsan boya turunculuk olacaktır. Bence 20 gun bekle dibin gelsin gelen kısmı ve bu turunculuğu açtır. Uzerine zaten boyalari karıştırıp küllü bir platin çıkartır kuaför ;)

Ayrica dibini cok uzatmışsın canım. 1 cm i gecmis dipler,bu sekilde eger boyamasaydin yani direkt kuafore gitseydin o açsaydı dip rengi alırdı küllü, altta kalan kısım bant olurdu ve kızıllık yani turunculuk olurdu. Bu renkleri kullancaksan 28-30 gunde bir boyaman lazim
Bence riske atma. Evde sac açmak falan riskli.

selam,

çay kaşığının 10'da 1'i kadar siyah, 0.22 maviden yarım çay kaşığı ve 9.1 karıştırıp diplerde 15 dakika bekletirsen turunculuk olmuyor.

dipleri açmadığın için o turunculuğu çok da kıramazsın
saçının diğer yerleri açılmış o yüzden küllü bir renk var..
bence kötü durmuyor gri boya ile bir tık koyulaştırıp kullanabilirsin ama kesinlikle diğer yerlerle aynı olsun diyorsan açıcı kullanmalısın

Turuculuktan nasıl kurtuldum

Saçlarıma ocak ayında röfle yaptırdım, eşek yüküyle para verdim ve sonunda da mutlu olmadım. Zaman zaman saçlarımı kendim boyardım bakır tonları, küllü kumral, arada uçları açma işlemleri vs: neyse şubat mart gibi diplerim çıktı yine kuaöre gittim dip boyası da yine pahalı ve işşn kötü yanı bu lan oldum. Mart ayından beri denemelerimi kendim yapıyorum.

Neler yaptım

Pallete ve garniein 10.1 ini denedim ton olarak hoşuma gidiyor küllü sarı. Ancak dipler genellikle turuncu kalıyordu son zamanlarda igoranın 0,22 sinden dedikleri gibi fındık tanesi kadar atıyordum ancak evet özellikle sarılar yeşilimsi bir ton alırken dipler de koyulaşıyordu ama istediğim ton değildi.

Ki 9.1 ile cila yapıyor ancak yine tutturamıyordum

Son yöntem mutlu etti

Saç diplerim 1 santim kadar uzadı. Pallette saç açıcı ile saçlarımı son 6-7 ayda boyadığım yere kadar açtım. Yarım saat beklettim evet açıldı ama turuncu. Sonrasında pallette 10.1’i özellikle açtığım yerler yoğunlukta olmak üzere uyguladım. Baktım hala bir turunculuk var.

Bence asıl kurtaran yöntem son işlem oldu

Koleston 8.1 yarım tüp, yarım oksidan , nohut tanesi kadar 0.22 igora. saç kremi turuncu yerlere çok hızlı bir şeklide uygulayıp 5 dk bekledim kalan boyaya göz kararı su ekleyip tüm saçıma döküp 30 sn bekleyip yıkadım sonuç turunculuktan eser yok

Saçlarımın orijinal rengi rengi koyu kumral

Selam suan benim halimi anlattınnız sonuçta ne renk oldu saçınız ben bildiginiz dün itibariyle paletteyle açtım turuncu uçlar bebe sarısıyım akşam düşünüyorum nyapagımı

Back