Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalar büyümekte gecikti . Yumurta toplama tarihi adete denk gelecek dedi doktor.Yumurta geliştiricilere adetle birlikte başlanıyor son kontroller vs derken yumurtlama döneminden birkaç gün sonraya denk geliyor sizin çok mu yakın regl olma aralıklarınız anlayamadım
Canım doktorun regl tarihine denk gelecek süre uzayacak anlamında demiş olabilir mi? Çünkü regl olarak kanama yaşamam demek rahim duvarının tamamen incelmesi, yumurtaların dökülmesi demek biliyosun. Bence atıyorum 10 günde yumurta gelişiyosa senin ki +3 gün daha eklenmiştir regl tarihine kadar ulaşmıştır. E2 değerin kaç bu araYumurtalar büyümekte gecikti . Yumurta toplama tarihi adete denk gelecek dedi doktor.
Evet regl olmaz zaten yumurta baskılayıcı iğne de var ya kanama olmaz bence deCanım doktorun regl tarihine denk gelecek süre uzayacak anlamında demiş olabilir mi? Çünkü regl olarak kanama yaşamam demek rahim duvarının tamamen incelmesi, yumurtaların dökülmesi demek biliyosun. Bence atıyorum 10 günde yumurta gelişiyosa senin ki +3 gün daha eklenmiştir regl tarihine kadar ulaşmıştır. E2 değerin kaç bu ara
Adetin 31 . Günü bugün 25 gündür iğne kullanıyorum E2 seviyem 3017 iğneye devam ediyoruz.Canım doktorun regl tarihine denk gelecek süre uzayacak anlamında demiş olabilir mi? Çünkü regl olarak kanama yaşamam demek rahim duvarının tamamen incelmesi, yumurtaların dökülmesi demek biliyosun. Bence atıyorum 10 günde yumurta gelişiyosa senin ki +3 gün daha eklenmiştir regl tarihine kadar ulaşmıştır. E2 değerin kaç bu ara
Canım öncelikle sakin ol doktoruna güven e2 iyi görünüyor yumurta çok sanırım. İnşallah güzel içi dolu yumurtaların olur sağlıklı kaliteli embriyolar elde edilir senin sürecin sadece bizimkilerden farkı biraz uzadı canını sıkma herkesin vücudu farklı geç olsun en güzeli olsun.Adetin 31 . Günü bugün 25 gündür iğne kullanıyorum E2 seviyem 3017 iğneye devam ediyoruz.
Benim yumurta çok çıktı ilk toplamada ama kalitesiz oldu ve tutunmadı iki embriyoda . İnşallah bu sefer olur . Donmuş transfer olacak progesteron yükseldiği için .Canım öncelikle sakin ol doktoruna güven e2 iyi görünüyor yumurta çok sanırım. İnşallah güzel içi dolu yumurtaların olur sağlıklı kaliteli embriyolar elde edilir senin sürecin sadece bizimkilerden farkı biraz uzadı canını sıkma herkesin vücudu farklı geç olsun en güzeli olsun.
Embriyo üretiminden sonra donmuş transfer yapmanı öneririm vücudun dinlenmesi ve teansfere de daha güzel hazırlanırsın
Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer olur ben de 3 kere deneme yaptım. Belki biliyorsundur ama bilmiyorsan diye söylüyorum;Benim yumurta çok çıktı ilk toplamada ama kalitesiz oldu ve tutunmadı iki embriyoda . İnşallah bu sefer olur . Donmuş transfer olacak progesteron yükseldiği için .
Allah razı olsun Sonuç ne oldu inşallah çocuğunuz olmuştur.Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer olur ben de 3 kere deneme yaptım. Belki biliyorsundur ama bilmiyorsan diye söylüyorum;
Transferden 5 gün öncesi ve Transfer sonrası 5 gün nar suyu iç canım rahme iyi geliyor tutunmayı arttırıyor. Hergün de çiğ kabak çekirdeği ye.
Nar suyunu tarım kredi ve bazı marketlerde bulabilirsin, çiğ kabak çekirdeğini tuğba kuruyemişten onlıne aldım. İnşallah fayda eder
Ben de yeni transfer oldum 9. Günümdeyim pozitifi öğrendik büyümesini keseyi görmeyi bekliyoruzAllah razı olsun Sonuç ne oldu inşallah çocuğunuz olmuştur.
İnşallah hayırla güzel haberler alırsınız sağlıkla kucağınıza almaya Rabbim nasip etsin. Maşallah .Ben de yeni transfer oldum 9. Günümdeyim pozitifi öğrendik büyümesini keseyi görmeyi bekliyoruz
Allah razı olsun hepimiz inşallah güzel haberler alalım yavrularımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşalımİnşallah hayırla güzel haberler alırsınız sağlıkla kucağınıza almaya Rabbim nasip etsin. Maşallah .