Sevgili Meltem hanim benim 23 yasinda universite okumaya calisan ( bu sene son) bir erkek yigenim var , 2/5..3 senedir doktorun dedigine gore Psikotik Özellikli Depresyon hastasi ( maglesef her firsatda kendine zarar veriyor 2 sene oncesi istanbul cerah pasada pskiyatir bolumunde2 aya yakin yatdi ve EKT (elektroşok) tedavisi oldu sanirim 8/10 sefer oldu yanlis hatirlamiyorsam ( ben yurt disindayim surekli izliyorum ama yaninda bulunmadigim icin tam sayi veremiyorum ) ama hic bir faydasi olmadi 2:5 senedirde ilacla olsun terapiyle olsun her ne gerekiyorsa yapilmaya calisiliyor ama son bir aydir dahada nuksetdi surekli her konuda ailesini sucluyor hatda dunyaya gelme sebebi olduklarindan banami sordunuz neden getirdiniz seklinde konusuyor her firsatda inteara kalkisiyor( artik ne yapacagimizi sasirdik kaldik , simdi tekrar doktoru EKT (elektroşok)yapilmasi icin istanbula yoladi bugun gidiyorlar ama iyilesmek istemiyor siz istediginiz icinmi yasamak zorundayim kendinizi hazirlayin sonunda karsilasacaginiz olay bu seklinde konusmalari annesini ve hepimizi bitiriyor( size sormak istedigim bu elektrosok iyilesme saglarmi?? ve bu cocuk iyilese bilirmi lutfen bir cevap yazin( cok zor durumdayiz (
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Acil...Psikotik zellikli Depresyon bu nasl bir dert:((
- Konu Sahibi Slinn
- Başlangıç Tarihi