• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları acil.....park yatak alıp almamakta çok kararsızım

femina

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
73
2
286
Adana
Sevgili anneler.

Oğluşum 15. ayını doldurmak üzere. İlk 6-7 ay küçük beşiği vardı onun içinde yatırıyordum. şimdi yan tarafıma tek kişilik bir yatak koydum yanımızda uyuyor. Fakat bazen biz kalkınca uyanabiliyor ve sessiz sessiz yürüyüp yataktan düşüveriyor mafoldumben. ikidir yataktan düşüyor çok şükür bişi olmadı ama artık korkuyorum. İçim hiç rahat değil uyurken banyoya,tuvalete bile gidemiyorum. Şimdi park yatak alsam içinde rahat edebilirmi? işime yararmı ne yapmalıyım lütfen önerisi olanlar benimle paylaşsın. şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgili anneler.

Oğluşum 15. ayını doldurmak üzere. İlk 6-7 ay küçük beşiği vardı onun içinde yatırıyordum. şimdi yan tarafıma tek kişilik bir yatak koydum yanımızda uyuyor. Fakat bazen biz kalkınca uyanabiliyor ve sessiz sessiz yürüyüp yataktan düşüveriyor mafoldumben. ikidir yataktan düşüyor çok şükür bişi olmadı ama artık korkuyorum. İçim hiç rahat değil uyurken banyoya,tuvalete bile gidemiyorum. Şimdi park yatak alsam içinde rahat edebilirmi? işime yararmı ne yapmalıyım lütfen önerisi olanlar benimle paylaşsın. şimdiden çok teşekkür ederim.

canım öncelikle geçmiş olsun. park yatak alırsan içinin yatma yeri muşambadan ve çok yumusak oldugu için bebeklerin uzun süreli yatmasına müsait değil. o yüzden bir de içine yatak alman gerekiyor. park yatakların en ucuzları 120-130 ytl arası, daha ucuzu yok. yatakların da 70 ytl gibi bir fiyatı var. yani sana 200 ytl gibi bir fiyata gelecek. avantajları katlanabilir olması,tatile çıkarken yanında götürebilirsin. içinde oynayabilir isterse, sonra da oyuncaklarını koyacak bir sepet olur. ama senin bebegin zaten oldukça büyümüş. 1-2 seneye kalmaz elinde kalacak park yatak. sana şu yatagı öneririm. he boyu da alçak oldugu için düşme tehlikesi de yok.
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
9-10 yasına kadar da yatabilir. yok ben o kadar uzun vadeli bir şey düşünmüyorum sonra değiştiririm diyorsan bunda da rahatlıkla 3-4 yasına kadar yatabilir. IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
yine oradan içine yatak da temin edebilirsin 70 ytl civarına. bu ürünlerin ikisinden de bende var.oda takımı olarak aldım. çok da memnunum. tavsiye ederim.

Bu arada yazdıktan sonra baktım, adana da oturuyormussun ama cok begenirsen ürünler zaten kutu içinde, kargo yaptırabilirsin veya oradan bu tip ürünlere bakabilirsin ya da mobilyacıya aynısından yaptırabilirsin.

park yatak kullanıyorum ben çok memnunum bu ikinci beşiğimiz ilkinden bebişim sarkıyordu bu yüzden değiştirdim sanırım 4 yaşına kadarda kullanırım,diye düşünüyorum.
sağlıkla büyüsün bebişin

aynı sepet beşik olayını biz de yaşadık.6.aydan sonra yatamadı.bize bahane oldu ayıramadık yanımızdan.üstünü çok açıyor diye bahane ettik,uyku tulumu da olmazdı çok terliyor.park yatak bakıcının evine almıştım.şimdi eve getirdim.bazen ona yatırıyoum,ama genelde oynuyor içinde uykudan ziyade.acayip geniş,çok rahat,güvenli,keşki baştan eve de alsaymışım.şimdi biz de düşünüyouz oda almayı.şu ikeanın 1. yatağı çok hoşmuş.ama bizimki döne döne yatmaya alıştı iyice:(

Son düzenleme:
tatlım bende oda yaptım..ama yatak odasında yatması için park yatak aldım...Başta gözüm küçük bambu beşiklerdeydi ama onlarda 6.aydan sonra kullanışlı olmuyor...bimde 99 tl eğer etrafında bim varsa bak derim...belki kalmıştır..resmine aldanma içinde daha fazla parça var.ben aldım çok memnun..

arkadaşlar aldığınız park yatakların içine ne tür yatak aldınız.?elyaf,pamuk,bir sürü seçenek var hangisi bebekler için daha uygun

arkadaşlar herkese önerileri için teşekkür ederim. Bebeğim 15 aylık olduğu için sizce büyüyen beşikmi alsam yoksa park yatakmı? Başta ben beşik alalım dedim eşime oda kullanışsız oldu diye tekrar kısa süreli bişi almak istemiyorum yoksa kocamın dilinden kurtulamicağım. ama bende çok kararsız kaldım halen karar veremiyorum ama zamanda geçiyorrrrr. Kızlar siz ne yapardınız büyüyen beşikmi? park yatakmı?

yani uzun vadede düşünüyorsanız tek kişil karyola alın derim bende..yalnız bundan da inmeye kalkmayacakmı?

Şu kenarı parmaklıklı yataklardan alsana.Onların büyüyeni de var çocuk büyüyünce parmaklıklar çıkıyor normal yatak oluyor.

arkadaşlar aldığınız park yatakların içine ne tür yatak aldınız.?elyaf,pamuk,bir sürü seçenek var hangisi bebekler için daha uygun

Hepsiburada.com : SHIPSBABY OYUN PARKI YATAĞI(75*110*5) | Bebek & Çocuk
tatlım ben bundan aldım..içinde sünger var.banada 2 yaşında kızı olan bi arkadaşm bunu tavsiye etti..Çok memnunmuş..sende böyle bişey al bence çünkü bebekler için çok yumuşak yatakları tavsiye etmiyolar..

arkadaşlar herkese önerileri için teşekkür ederim. Bebeğim 15 aylık olduğu için sizce büyüyen beşikmi alsam yoksa park yatakmı? Başta ben beşik alalım dedim eşime oda kullanışsız oldu diye tekrar kısa süreli bişi almak istemiyorum yoksa kocamın dilinden kurtulamicağım. ama bende çok kararsız kaldım halen karar veremiyorum ama zamanda geçiyorrrrr. Kızlar siz ne yapardınız büyüyen beşikmi? park yatakmı?
canım park yatağı boşver sen büyüyen beşik al en iyisi...sana örnek olsun diye benimkinin resmini koydum..karyolayı içine büyük döşek girebilecek şekilde monte ettirdik..ve ilerde 2.bir masraf olmasın diye büyük döşek koyduk..bu haliyle zaten 5 yaşına kadar çok rahat yatar.daha sonrası içinde üzerindeki aparatları çıkarmak yeterli..
sana tavsiyem kesinlikle böyle bişe..

Eklentiler

• $PICT0057.jpg
    $PICT0057.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 137
  • $PICT0058.jpg
    $PICT0058.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 128
  • $PICT0059.jpg
    $PICT0059.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 131
BÜyÜyen yatakların en ucuzu bıle 850 lıra. Ve bÜyÜdÜklerınde bence Çok bıÇımsız oluyor. Kenarları korumalı normal yatak al bence sen oĞluna. BÜyÜyÜncede rahatÇa kullanır.

Back