ACİL Parfümden anlayanlar yardım edebilir mi

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
Merhaba benim şimdiye kadar kullanıp beğendiğim parfümler hypnotic poison, jadore, addict, linstant magic gibi parfümler yoğun kalıcı sıcak kokuları seviyorum şimdi yeni bir şey denemek istiyorum arkadaşım yurt dışında ondan isticem bana öneride bulunabilir misiniz kullandığım parfümlerden yola çıkarak??

Ben oriflame divine kullanıyorum kesinlikle harika bir parfüm kokusuna bir bak satan tanıdığın varsa, beğeneceğine eminim

Belli ki yoğun kokuları seviyorsunuz.Christian Dior'dan dune, diorrsisimo, estee lauder' den beautiful, Guerlain'dan Samsara, Burberry'den Brit.... önerebilirim.

bir parfüm delisi olarak kullanmadığım koku yoktur. hayatım parfüm almakla geçti diyebilirim. size önereceğim kokuların başında roberto cavallinin klasik parfümü gelir.bayılacağınıza eminim durdukça güzelleşen bir kokudur. ayrıca jasmin noir siyah şişe, alien essence (mor olmayanı yazın çıkan yeni kokusu) ve eğer pamuk şekeri gibi yoğun bir şekerli koku isterseniz de pink sugar önerebilirim.. bu yazdığım kokular üzerine kalıcı koku tanımam..hatta dior addict çok kalıcı diye aldım bunların yanında uçup gidici kolonya gibi oradan pay biçin :)

kullandigimiz parfumler birbirine cok benziyor.Ben sana tom ford black orchid,YSL manifesto elixir,estee lauder pleasures yada nude,jean paul klasik,victorias secret amber romance ve thierry mugler alien oneririm!alien in bir mor olani birde yeni cikan sari sisesi var.inanilmaz cekici kokular ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…