• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil!!!parfüm önerilerinizi bekliyorum

kalıcı ve ağır benim söylediklerimin hepsi.brit limon,armut ve vanilyanın karışımı bi parfüm,ama ancak bu kadar güzel olabilirdi yani,çok beğenirim ben,senin yaşın kaç onu bilmiyorum ama benim yaşım tam 20 değil,daha yeni doldurcam 20yi,böyle olmasına rağmen severek kullanıyorum

noa cacharel ın değil mi? 2 çeşidi var onun noa fleur mu diğeri mi?diğerinin adı neydi unuttum.pessty miydi neydi,öyle bişey işte,hangisini soruyosun?

cacharel noa fleur hiç kalıcı değilmiş kullanmadım bilmiyorum arkadaşım kullandı ama çiçek kokusu bu

cacharel canım benim aklım karışmış hangisi olduğunu bilmiyorum ben 16 yaşındayım brit güzel yani öyle mi tatlım =)

:1shok: 16 yaşa çok ağır bu parfümler,çok yaşırdım,en az 20 bekliyodum.söylediklerime baksan çok ağır gelir sana bunlar,ama cacharel noa fleur olanına bakabilirsin...ki o listeden sana en uygunu da bu parfümdür

CHOPARD WISH veeeee Christian Dior Addict Female ama dior un parfümü pahalı haberin olsun.
canım öncelikle yorumun için sağol addict kullandım güzel ama kış kokusu ben bahar kokusu arıyorum şimdi =)diğer dediğini dikkate alacağım canım ama o nasıl bir koku bayanssulusmile

NOA FLEUR canım.bence tam genç kız kokusu.tabi bana göre hafif öyle ağır bir kokusu yok bir bak bakalım.buyrunnnnnnnnn

çarşamba günü alacağım canım parfüm bayanssulusmile .çarşambaya kaldı bayanssulusmile senin dediğini kesin alacam zaten bayanssulusmile

Back