• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil!!!parfüm önerilerinizi bekliyorum

vedrtom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
94
0
86
Almanya
merhaba arkadaşlar ben verda =) ben yarın parfüm alacağım da açilen bana parfüm önerir misiniz? 16 yaşındayım yaşıma uyacak ,hafif ama kalıcı bir parfüm alıyorum.bu arada açık parfümcüden alacağım ona göre fikirlerinizi bekliyorumen son kullandığım parfüm burberry klasikti.cevaplarınızı bekliyorum turkbayragi

canım açık alacaksan sana cacharel noayı öneririm.tabi bu benim zevkim:)

çok sağolun gerçekten yarın gidince deneyeceğim peki başka önerileriniz yok mu acaba ? mesela yine böyle hafif ve kalıcı ayrıca bu noa çiçeksi mi ???meyveli mi???

tatlım bana göre tam bahar kokusu biraz baharat biraz çicek gibi şuanda ismine bakmak için şişeyi elime aldım parmaklarımda kokusu kalmış ,parmaklarımı burnumdan çekemiyorum.boshayallersmile

baharatlı ama gerçekten çok güzel kokusu var.escadanın collectıon da güzeldir tavsiye ederim.

o kadar güzel diyorsunuz yani =) tamam bir bunu alacağım tamam ama bargello dan alacağım için birde bedava veriyor onu hangiis alım aynısını almak istemiyorum(anlarsınız ya hep aynı kokuhep aynı koku =) )bunun için önerileriniz var mı? önerdiğiniz parfümü alacağım laelaelaelaelae

bargello?açık parfüm markasımı?eğer öyleyse ben mystıcalden alıyorum canım.

evet açık parfüm markası canım şiddetle öneriyorum sana da =) hem fiyatı uygun hemde diğer markalara bin basar kaydirigubbakcemile4

anaaam gidip gidip parfümlerimi kokluyorum escada ibiza hippi de güzel:)))))))))))))))

50 liği 20 tl canım. seçelim ama sana şiddetle noayı tavsiye ederim giitim ibiza hippiyi de vsürdüm bileklerime o da tam yaşına görevalla karar sana kalmış.

işte listem
1-cacharel noa
2-escada collection
3-donna karan d12
4-donna karan gold
5-dkyn be delicous
6-givenchy very istirible
7-escada ibiza hippi hadi 2 tane beraber iki tane seçelim arasından tatlım

evet canım burası küçük bir şehir herşey bulunamıyor fiyatı yanlış hatırlıyorda olabilirim çünlkü uzun zamandır almıyorum evdekiler yetiyor bana.bende cashmir,ibiza hippi,escada collection,noa jadore,dolce cabana liğht blue var.noa ve ibiza hippi birde collaction a bak tatlım.hippi yerine düşünebilirsin.

Back