• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil Oto Koltuğu Arıyorum

eftelyasu13

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
77
4
18
Düzce
Merhabalar
diğer konularda olan oto koltuk önerilerini çok fazla okuyamadım o yüzden oto koltuğu için bir markaya karar veremedim. Bu konuda da önerilerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum. Özellikle aradığım özellikler:
Yatış pozisyonuna ayarlanabilen
Bebeğim 9 aylık olduğu için camdan dışarısını görebilmesi için yükseltici (veya adı her ne ise :17: )
İsofixli

Bundan başka hangi özellikler olmalı sizce?

$lKRA-503836_1.jpg

kızım 9.ayına girdiğinden beri kullandığımız oto koltuğu bu. kraft rino modeli. çok memnunum.

özellikleri;
Darbe emici yan tamponlarla desteklenmiş gövde ile yandan gelen darbelere karşı geliştirilmiş koruma,

5 Pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı sayesinde, oturma ve uyku pozisyonlarında konumlanabilme imkanı, kumaşı çok iyi. çok afedersiniz birinde kusmuştu sildim ve anında geçmişti hiç iz kalmadı. çok kolay monte edilebiliyor. kılıfı çıkıp yıkanabiliyor. aldığımızda boyun yastığı ve ekstra pedi de vardı. küçük olduğu için koltuğun içinde kayboluyordu şimdi çıkardık kullanmıyoruz pedini.

tavsiye ederim size de.

peki satıyor musunuz? Satmıyorsanız ne kadara almıştınız? fiyat konusunda da çok fazla bilgim yok. Oğlum çok hareketli de internete pek giremiyorum. Artık bu saatten sonra ancak yarın girebilirim.

yok satmıyorum :) öneri olsun diye söyledim. hala kullanıyoruz. kemeri falan çok iyi kesinlikle sıkmıyor. benim kızım da hareketli ve başlarda çok sıkılıyordu. sürekli uzun yola çıktıığmız için en sonunda ön koltuğun arkasına tablet tutucu aldık. tablete çizgi film yüklüyoruz. yol boyunca izliyor ve sıkılmıyor. :))

biz 1 sene önce peşin 350 tl ye almıştık. pek de değişmemiş fiyatlar 350-400 arası int.de.

recarro marka. 9 ay-5 yas arası kullanılıyor. iyi markadır. testlerine falan bakabilirsiniz internetten. sıfırı 650 tl falan, ben 325 tlye veriyorum. istanbul anadolu yakası. recaro young expert

yok satmıyorum :) öneri olsun diye söyledim. hala kullanıyoruz. kemeri falan çok iyi kesinlikle sıkmıyor. benim kızım da hareketli ve başlarda çok sıkılıyordu. sürekli uzun yola çıktıığmız için en sonunda ön koltuğun arkasına tablet tutucu aldık. tablete çizgi film yüklüyoruz. yol boyunca izliyor ve sıkılmıyor. :))

biz 1 sene önce peşin 350 tl ye almıştık. pek de değişmemiş fiyatlar 350-400 arası int.de.

ben internetten sizin söylediğiniz modele baktığımda 500 den aşağı fiyat göremedim. Acaba rica etsem bi link ekleyebilir misiniz? benim gördüğüm model aşağıdaki sitede en alttaki koltuk:

http://www.hepsiburada.com/liste/kr...tment.aspx?categoryId=23021016&sp=brand=kraft

ben internetten sizin söylediğiniz modele baktığımda 500 den aşağı fiyat göremedim. Acaba rica etsem bi link ekleyebilir misiniz? benim gördüğüm model aşağıdaki sitede en alttaki koltuk:

http://www.hepsiburada.com/liste/kr...tment.aspx?categoryId=23021016&sp=brand=kraft

canım senin linkte gönderdiğin oto koltuğunun aynısı şu an indirim de e-bebek te var,ücretsiz kargo.
linki
http://www.e-bebek.com/kraft-rino-oto-koltugu-boyun-yastikli_KRA-501085-2

bence kkda vardır. özellikleri belirterek arıyorum diye yaz, tabii istediğin buysa. ama seçenek çok, ben direk mağazadan görüp almıştım. başka model hiç bakmamıştım. sen araştır, kk da uygun fiyata bulacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben chıcco kullanıyorum dediğin gibi yüksek yatma uyuma pozisyonlu biz çok rahat ettik şuan oğlum büyüdü değiştirmek istiyorum almak istersen 150tl bu arada hiç bir sorunu yok kesinlikle sıfırı 450tl Bilgin'e

Aynı zamanda isofixli çok güvenilir zaten markası chıcco olunca fazla sözde gerek yok istersen resimleri atabilirim....

Aynı zamanda isofixli çok güvenilir zaten markası chıcco olunca fazla sözde gerek yok istersen resimleri atabilirim....

resimleri atarsanız iyi olur? Bir de chicco nun hangi ürünü? kaç kilo aralıklarında kullanabilirim bu ürünü? Bir de özel olarak sormak istiyorum benim oğlum çok hareketli de acaba koltuk rahatlık açısından nasıl?

resimleri atarsanız iyi olur? Bir de chicco nun hangi ürünü? kaç kilo aralıklarında kullanabilirim bu ürünü? Bir de özel olarak sormak istiyorum benim oğlum çok hareketli de acaba koltuk rahatlık açısından nasıl?

Gayet rahat benimde oğlum çok hareketli oturuyor ve camdan dışarıyı izlerken uyuyor ben memnunum sen bilirsin araştır istersen oto koltuğu alınacak markalar maxicosi ,römer, chıcco....

Back