- 29 Mayıs 2021
- 17
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi Selensssss
-
Gazın var gaz gazKarnım halaçok şiş duruyor çok korkuyorum bu şişlikten. Gördükçe stres oluyorum neden olabilir ki acaba
Yaw iyide sen doktora nasıl ilişki yaşadığını söyledinmi? Sadece sürtünme olduysa üstüne bilmem kaç kez adet olduysan bilmem kaç kez testin negatif çıktıysa nasıl hamile olabilirsin?Eki Görüntüle 2864506 Merhaba arkadaşlar bugün ultrasona girdim. Doktorum ilişki üstünden 2 aygeçtiyse bişeyler görürdüm ama yinede emin olmamak gerek kan tahlili yaptırmalısın çünkü dış gebelikse anlaşılmaz dedi. Dış gebelik karından çekilen ultrasonda görülmez mi? Ve idrar tahlili yaptığımı söylemeyi unutmuşum sonradan farkettim. Eğer gebelik olsa dış gebelik veya normal ultrasonda mutlaka belli olmaz mıydı? Anlayan arkadaşlar için fotoğraf ekledim lütfen yardımcı olur musunuz. Burada oturduğum yerde kan tahlili yaptırmam mümkün değil.
Koskoca bebek var ultrasonda görmüyor musunEki Görüntüle 2864506 Merhaba arkadaşlar bugün ultrasona girdim. Doktorum ilişki üstünden 2 aygeçtiyse bişeyler görürdüm ama yinede emin olmamak gerek kan tahlili yaptırmalısın çünkü dış gebelikse anlaşılmaz dedi. Dış gebelik karından çekilen ultrasonda görülmez mi? Ve idrar tahlili yaptığımı söylemeyi unutmuşum sonradan farkettim. Eğer gebelik olsa dış gebelik veya normal ultrasonda mutlaka belli olmaz mıydı? Anlayan arkadaşlar için fotoğraf ekledim lütfen yardımcı olur musunuz. Burada oturduğum yerde kan tahlili yaptırmam mümkün değil.
Hanımefendi şaka kaldırıcak durumda değilimKoskoca bebek var ultrasonda görmüyor musun
Siz şaka gibisiniz iç dış Kimyasal vs hiç bir tür gebelik yok sizde neyi anlamıyorsunuzHanımefendi şaka kaldırıcak durumda değilim
Tiroid doktorum demir eksikliği ve tiroidden dolayı kanamamın azaldığını söyledi
Merhaba, 2 ay önce benim üzerimde dantelli bir iç çamaşırı varken ve erkek arkadaşım tamamen çıplakken sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Regl olmama 3-4 gün vardı. İlişkiden tam 24 saat sonra ella içtim. Ve 2-3 gün gecikmeli adet oldum. Yaklaşık 5 gün sürdü. Emin olmak için ilişki üstünden tam 15 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif. Daha sonra 2.ye adet oldum fakat 3 gün sürdü yani oldukça kısa sürdü. Bundan şüphelenip normal gebelik testi yaptım. İlişkiden 30 gün geçtikten sonra yapmıştım negatif çıktı. Ve tekrardan paranoya yaptığım için 50 gün geçtikten sonrada idrar testi yaptım negatif. 3.ye adet oldum bi kaç gün önce ama bu sefer de 3 günde bitince yine stres yaptım. Her zamankinden az geliyor. Bu arada ilişkiden sonra antidepresan içtim 1 ay kadar ve bıraktım sonra. Ayrıca tiroid hormonlarım aşırı derecede dengesiz yani bozuk. Ve demir eksikliğim var. Tiroid doktorum demir eksikliği ve tiroidden dolayı kanamamın azaldığını söyledi ama ben ultrasona girip kesin sonucu görmeye çok korkuyorum. Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden cevap verin çok endişe ediyorum. Bu şekilde hamile kalmak mümkün mü? Eğer değilse neden adetlerimin miktarı azalmış olabilir. Karnım kilo almamış olmama rağmen aşırı şişti sanki hamile göbeği gibi şiş şiş duruyor çok sinirlerim bozuk mümkün mü böyle bişey. Göbeğimi gördükçe stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?