Acil okuyun nolur bu şekilde gebelik mümkün mü

Karnım halaçok şiş duruyor çok korkuyorum bu şişlikten. Gördükçe stres oluyorum neden olabilir ki acaba

Karnım çok şiş duruyor neden olabilir baktıkça strese giriyorum hamile göbeği gibi geliyor ((

Karnım halaçok şiş duruyor çok korkuyorum bu şişlikten. Gördükçe stres oluyorum neden olabilir ki acaba
Hastaneye git beta hcg baktır kimse evli misin bekar mısın diye sormuyor ama hamilelik gibi bir durum olamaz.Kilo almış olabilirsin, stresten şişmiş olabilir, kistin olabilir ya da ciddi bir hastalığın bile olabilir hastaneye gidip test yaptır böylelikle kendine eziyet etmeyi bırakırsın

Ultrasona giricem haftaya randevum var ama korkuyorum çok ( hamilelik gibi bir durum olamaz dimi gerçekten. Olsa 5 kere test yaptım çıkmaz mıydı birinde bile

Tıroıd İlaçlarınızı kontrollü(6ayda bir kan veriyorum)ve düzensiz alırsanız aşırı kilo bile alabilirsiniz. Tiroıd oranınıza uygun olmayan mg da ilaç alıyorsanız bu dahada hızlanıyor.

Ultrasona giricem haftaya randevum var ama korkuyorum çok ( hamilelik gibi bir durum olamaz dimi gerçekten. Olsa 5 kere test yaptım çıkmaz mıydı birinde bile
Yani haftaya kadar beklemeyin bence. Kan tahlili yaptırın yarın. Sonuç 1 saate çıkıyor zaten. Bu kadar endişeli olmanız yersiz. Tüm bu anlattığınız şeylere rağmen hamile olmanız mucizenin de ötesinde.

Karnım çok şiş duruyor neden olabilir baktıkça strese giriyorum hamile göbeği gibi geliyor ((
Stresten fazla yiyor ve farketmiyor olabilirsiniz. Hamile olduğunuza kendinizi o kadar inandırmışsınız ki bu yüzden bile şişmiş olabilir. İnternetten yalancı hamilelik nedir onu araştırın lütfen.

Hım o zaman hamile olabilirsin.. İyice bir kontrol ettir kendini.
Ciddi misiniz. İlişki üstünden 50 gün geçtikten sonra 2 adet test yaptım ve toplamda 5 adet test yaptım o güne kadar. Hepsi negatşfti. Eğer gebelik olsa birinde bile pozitif çıkmaz mıydı. Eğer dalga geçmek için yazdıysanız lütfen yapmayın çünkü gerçekten korkuyorum ve bu tarz dalga geçilmek için verilmiş cevaplar beni gerçekten çok yoruyor ve düşünmeme sebep oluyor. Lütfen yapmayın

Gerçekleri görmen için yazdım, sana daha önce de hamile olamazsın dedim ama hala karnım şiş diyorsun selen? Gazın vardır o zaman. Bak nasıl yazdın 50 gün geçti kaç test yaptım diye? Kendine gel artık. HAMİLE DEĞİLSİN

Sürtünme yoluyla ilişki ve Bütün bu negatif çıkan testlere, üzerine bilmem kaç kere adet olmanıza rağmen hamile kalmışsanız; o bebek bordo berelidir, saygıda kusur etmeyin ve azminden dolayı doğduğunda ayakta alkışlayın kendisini..

Çok özür dileyerek soruyorum sürtünme yoluyla ilişki tam olarak nasıl oluyor ? Penetrasyon olmadan sadece başını mı sürtüyor girmesi gereken yere yoksa karşılıklı sürtünülüyor mu ?

İki türlü de hamile kalmak imkansız onu da ekleyeyim adettendir.

Dantelli olduğu için olabilir hamilelik, dantel çok tehlikeli.

Sakin ol. Hamile değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…