• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil okuyun nolur bu şekilde gebelik mümkün mü

Selensssss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
17
2
1
22
Merhaba, 2 ay önce benim üzerimde dantelli bir iç çamaşırı varken ve erkek arkadaşım tamamen çıplakken sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Regl olmama 3-4 gün vardı. İlişkiden tam 24 saat sonra ella içtim. Ve 2-3 gün gecikmeli adet oldum. Yaklaşık 5 gün sürdü. Emin olmak için ilişki üstünden tam 15 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif. Daha sonra 2.ye adet oldum fakat 3 gün sürdü yani oldukça kısa sürdü. Bundan şüphelenip normal gebelik testi yaptım. İlişkiden 30 gün geçtikten sonra yapmıştım negatif çıktı. Ve tekrardan paranoya yaptığım için 50 gün geçtikten sonrada idrar testi yaptım negatif. 3.ye adet oldum bi kaç gün önce ama bu sefer de 3 günde bitince yine stres yaptım. Her zamankinden az geliyor. Bu arada ilişkiden sonra antidepresan içtim 1 ay kadar ve bıraktım sonra. Ayrıca tiroid hormonlarım aşırı derecede dengesiz yani bozuk. Ve demir eksikliğim var. Tiroid doktorum demir eksikliği ve tiroidden dolayı kanamamın azaldığını söyledi ama ben ultrasona girip kesin sonucu görmeye çok korkuyorum. Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden cevap verin çok endişe ediyorum. Bu şekilde hamile kalmak mümkün mü? Eğer değilse neden adetlerimin miktarı azalmış olabilir. Karnım kilo almamış olmama rağmen aşırı şişti sanki hamile göbeği gibi şiş şiş duruyor çok sinirlerim bozuk mümkün mü böyle bişey. Göbeğimi gördükçe stres yapıyorum

Hepsi psikolojik hamile kalmaniz mümkün değil sürtünme diyorsun ella kullandim diyorsun gecikmeli adet elladan, zaten adet olmuşsun 15 gun sonra teste gerek yoktu psikolojik olarak kendinizi hamile sanarsaniz karnınız da şişer midenizde bulanır toplumca sex konusunda ve hamilelik konusunda çok bilgisisiz cok gecmis olsun qmq birsey yok emin ol

Peki kısa süren adetlerim tiroid bozukluğu ve demir eksikliğinden kaynaklı olabilir mi 😔

Kullandığın haplar da etkili olur. Ve sana tavsiye pişman olacağını böyle uzun uzun yazacağın stres olacağın şeyler yaşama. Yaşıyorsan sonucuna katlanabileceksen yaşa.

Çok haklısın bi daha zaten tövbe ama sence hamile miyimdir 😔
Kullandığın haplar da etkili olur. Ve sana tavsiye pişman olacağını böyle uzun uzun yazacağın stres olacağın şeyler yaşama. Yaşıyorsan sonucuna katlanabileceksen yaşa

doktor zaten tiroid sebep olabilir demiş, biz doktoru mu teyit edelim ?
size tavsiye bir daha pişmanlık ve stres yaşayacağınız şeyleri yaşamayın. bedeninize verdiğiniz zarar çok büyük bu psikoloji ile.
testler negatif çıkmış, zaten üzerinden aylar geçmiş. belli ki birşey yok. korkmayın.

Gecikmeler ve kısa sürmesinin nedeni ilk olarak stres
3 regl dönemi geçmiş
Bunca zaman sonra kesinlikle idrar testinds çıkardı hamile olsaydin
Sakin ol ve stres olma artık hamile degilsin

Ama bundan sonra böyle ilişkiler yaşama belli ki kaldıramıyacaksın sonucunu
Sana da yazık değil mi ? Erkek arkadaşinin umrunda bile olmaz
Ama sen çektin bu 3 ay boyunca stresi

Merhaba, 2 ay önce benim üzerimde dantelli bir iç çamaşırı varken ve erkek arkadaşım tamamen çıplakken sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Regl olmama 3-4 gün vardı. İlişkiden tam 24 saat sonra ella içtim. Ve 2-3 gün gecikmeli adet oldum. Yaklaşık 5 gün sürdü. Emin olmak için ilişki üstünden tam 15 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif. Daha sonra 2.ye adet oldum fakat 3 gün sürdü yani oldukça kısa sürdü. Bundan şüphelenip normal gebelik testi yaptım. İlişkiden 30 gün geçtikten sonra yapmıştım negatif çıktı. Ve tekrardan paranoya yaptığım için 50 gün geçtikten sonrada idrar testi yaptım negatif. 3.ye adet oldum bi kaç gün önce ama bu sefer de 3 günde bitince yine stres yaptım. Her zamankinden az geliyor. Bu arada ilişkiden sonra antidepresan içtim 1 ay kadar ve bıraktım sonra. Ayrıca tiroid hormonlarım aşırı derecede dengesiz yani bozuk. Ve demir eksikliğim var. Tiroid doktorum demir eksikliği ve tiroidden dolayı kanamamın azaldığını söyledi ama ben ultrasona girip kesin sonucu görmeye çok korkuyorum. Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden cevap verin çok endişe ediyorum. Bu şekilde hamile kalmak mümkün mü? Eğer değilse neden adetlerimin miktarı azalmış olabilir. Karnım kilo almamış olmama rağmen aşırı şişti sanki hamile göbeği gibi şiş şiş duruyor çok sinirlerim bozuk mümkün mü böyle bişey. Göbeğimi gördükçe stres yapıyorum
Aradan kaç ay geçmiş, 3 kez regli olmuşsunuz. Ertesi gün hapı içmişsiniz bu bile reglinizi etkilemeye yeter. Antidepresan içmişsiniz. Yetmemiş doktorunuz demiş ki tiroid ve demir eksikliği neden olabilir. Merak etmeyin. Bunu söylemek için kadın doğumcu olmaya hatta herhangi bir doktor olmaya bile gerek yok. Hamile değilsiniz. Rahatlayın. 🌸

Kullandığın haplar da etkili olur. Ve sana tavsiye pişman olacağını böyle uzun uzun yazacağın stres olacağın şeyler yaşama. Yaşıyorsan sonucuna katlanabileceksen yaşa.
Aradan kaç ay geçmiş, 3 kez regli olmuşsunuz. Ertesi gün hapı içmişsiniz bu bile reglinizi etkilemeye yeter. Antidepresan içmişsiniz. Yetmemiş doktorunuz demiş ki tiroid ve demir eksikliği neden olabilir. Merak etmeyin. Bunu söylemek için kadın doğumcu olmaya hatta herhangi bir doktor olmaya bile gerek yok. Hamile değilsiniz. Rahatlayın. 🌸
Çokkkk teşekkür ederim

HAMİLE OLMAN MÜMKÜN DEĞİL, regl döneminde yaşadığın düzensizlikler içtiğin ertesi gün hapı ve stresten muhtemelen. Canım ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir, lütfen bir şey yaşayacaksan bile ya sen ya sevgilin öncesinden korunarak önlem alın. Aldığın haplar hormon yüklü, basit şeyler değiller.

Peki kısa süren adetlerim tiroid bozukluğu ve demir eksikliğinden kaynaklı olabilir mi 😔
Canım için rahat olsun bu şekilde hamile kalman imkansız 3 kere adet görmüşsün
Ben troid hastasıyım taşınma esnasında sadece 1 hafta ilacımı içmedim troidim fırladı ve bırak azaltmayı o ay tekrar troid ilacına başlayana kadar hiç adet olmadım
Birkaç gün geçtikten sonra pıhtı şeklinde ve yarım gün oldum sadece
Troidi ciddiye al takibini yaptır ve inan asla hamile değilsin ☺️

Çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Gerçekten troidden dolayı benimde adetlerimde zaman zaman değişiklikler oluyordu ama aklıma şüphe düşünce gerçekten çok etkilendim. Çok teşekkür ederim
Ben troid hastasıyım taşınma esnasında sadece 1 hafta ilacımı içmedim troidim fırladı ve bırak azaltmayı o ay tekrar troid ilacına başlayana kadar hiç adet olmadım
Troidi ciddiye al takibini yaptır ve inan asla hamile değilsin ☺️

Hamile değilsiniz daha kaç ay negatif görmeyi planlıyorsunuz. Doktorunuzun dediği gibi tiroid kaynaklı azalır. Ella kaynaklı bir kaç ay değişebilir düzeniniz. Hamile değilsiniz emin olun. Tiroid tedavinizi aksatmayın.

Teşekkür ederim cevabınız için
Hamile değilsiniz daha kaç ay negatif görmeyi planlıyorsunuz. Doktorunuzun dediği gibi tiroid kaynaklı azalır. Ella kaynaklı bir kaç ay değişebilir düzeniniz. Hamile değilsiniz emin olun. Tiroid tedavinizi aksatmayın.

Troidi ciddiye al takibini yaptır ve inan asla hamile değilsin
Çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Gerçekten troidden dolayı benimde adetlerimde zaman zaman değişiklikler oluyordu ama aklıma şüphe düşünce gerçekten çok etkilendim. Çok teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun hiç kafana takma kesinlikle hamile değilsin ☺️ sağlık ocağında bile troid testlerine bakılıyor ben düzenli kontrol ettir hemen reglin de düzelir

İlişkinin üzerinden 3 ay geçmiş testler yapmışsınız doktora gitmişsiniz hala neden evham yapıyorsunuz hamile değilsiniz zaten sürtünme yoluyla hamile kalınmaz . Ertesi gün hapı adet düzensizliği yapar bütün hormonlarını alt üst eder zaten

Back