Acil... Okuldan atılacağım:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahhhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kendine yakın gördüğün hocalar varsa onlarla konuş
ama genelde bütün özel ünivlerde oluyor bu
duyumlarıma göre,bursu kesmek için özellikle üstüne
gidiyorlarmışş..allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum
inş.emeklerin boşa çıkmaz

cok cok uzucu bır durum ne zorluklarla gelmıssın buralara
keske demek bıseyı degıstırmıyor
acaba samımı bı sekılde anlatsan kım ılgılenıyorsa durumu soylesen dersten bıraksınlar ama atmasınlar bı yolu olmalı.
Allah yardımcın olsun

okuduğunuz üniversitenin durumunu bile bile,
neden böyle bir olayın içine girdiniz ,anlayamadım...
bence öğretmenlerinizden birinden akıl alın,tabi yapılabilecek birşey varsa...
Allah yardımcınız olsun da,öğreniminiz yarım kalmaz inşallah...

bildiğim kadarıyla kopya çekenleri okuldan atmıyolar uzaklaştırma falan veriyolar. ama sizin okulun sistemini bilemem tabi. Allah yardımcın olsun. ilk defa böyle bişeyle karşılaşmışsın bence okuldan atılmaya kadar gitmez bu.

genel olarak bu konuya bakış açıları nasıl..yani örnekler?

gecen sene 3 kısı ıkı donem 1 kısı bır donem uzaklastırma almıs. ve suan benımle dısıplıne gıden 10 kısı daha var ama benım sorunum bursumun kesılecek olması uzaklastırma okadar mesele degıl sonucta devam edebılırdım ama herhangı bır ceza alma durumumda bursum sona erecek ve bu benım ıcın sonun baslangıcı olacak...

olay kötü sonuçlansa bile, sana burs verecek birileri olsa keşke.
bi iş adamı, belki tv programı. onlar için çerez parası aslında.
inan çok üzüldüm sana, aklıma bunlar geliyo şu anda.

Hem derslerim çok iyi demişsin, hem çok katı kurallı bir okul demişsin, bile bile lades demişsin vesselam..Neyse olan olmuş..

Okuldaki hocalarla birebir konuş, bize burda hissettiklerini aynen onlara da anlat..Üzüldüm şimdi..

Kopya için okuldan atılıyor mu öğrenciler? Burslu falan belki ondandır bilemiycem..
İş büyürse annene de anlat bence..Sonra ''bana neden zamanında söylemedin belki birşeyler yapardım '' falan demesin sonra..

Umarım hallolur..

Canım benım yaa.. Senın adına vallahı cok uzuldum ya ınan karnıma kramp girdi ya..
Anladıgım kadarıyla hukuk fakultesı oldugu ıcın,böyle bır seyı kabul etmelerı yani bu seferlık affedelım gıbı bırsey prensıp dışı..
Bence butun hocalarınla,öncelıkle en yakın buldugun hocanla konus derım ve annenede söle bıtanem..Allah korusun eger olumsuz yanıtlanırsa bu durum annene bu sefer nasıl dıyeceksın..En azından keske hocalarımla bır kere daha konussaydım dıyecegıne ya da anneme bastan deseydım keske dıyecegıne söyle tatlım...
Bu keskelerde mahveder ınsanı..
Tüm dualarım senınle..

cnm zaten ilk sucun oldugu için nüyük ihtimalee kınama cezası alırsın soruşturma sırasında ifade verceksin ifadeyi verirken durumu ve pişmanlıgını anlat aslında üzerinde yakalamıslar cekerken değil sadece kagını alsalardı keşke

ubol bol dua et canım bugün aşura ayı ve tanıdğın birileri var sa devreye sok ne diyim ALLAH yardımcın olsun

ben devlet üni okudum ama okuldan atılma olmaz üzülme arkadaşım sadece dediğin gibi bursunu kaybedebilirsin. oda burslu öğrenciler için çok genelde yapılan birşey. verdikleri azcık bursu kesebilmek için her yolu deneyebili yorlar allah yardımcın olsun

valla iste bütün konusabılecegım kısılerı denıyorum ama su sıralar bıde ergenekon dolayısıyla bızım okulda aramalar var ve okulun sahııbının oglunu tutukladılar su sıra tanıdıklarlada ış zor ama benim olay arada kaynayıp bu sorusturmadan dolayı ceza almama durumum da olabılırmı dıye dusunuyorum ama bılemıyorum kıı

Yani bazen annem bana insanlar kaderlerini bazen kendileri çizerler derdi de inanmazdim
Offf neyse
Keske hiç olmasaydi zaten hayatimizda hiç keskeler olmasa çok mutlu olacagiz
Bence kendine yakin hissettigin bir ogretmeninle konusabilirsin
Ama tabi disiplin karari alindiysa geçmek zorundasin
Derslerin yuksekmis, akilli ve motive bir ogrencisin
Ceza verirler belkide ama durumunu goz onune alarak çok da gaddar olacaklarini sanmiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun
Bence annene gerçegi anlatmalisin...maalesef

Canim benim bir arkadasim da 6 ay uzaklastirma almisti. Ben de bir kere kagida yazdim, koluma seffaf koli bandi ile yapistirdim. sinavda kipkirmizi oldum heralde ki asistan hizla bana dogru gelmeye basladi. kolum acikta. kapatamadim da.kolum masada, cekemiyorum. uzerine, uzerine doldurdugum kagitlardan birini koydum. asistan yazi yazdigimi aldi bakti bakti. Onun yerine yanda duran kolumun uzerindeki kagidi alsa bitmistim. kopya dedigim de Tr deki koyun sayilari. tovbe Yarabbim...

Bence seni seven hocalarinla konus diyecem ama kopya oyle bir sey ki hocalarinin da karsisina nasil cikacaksin. ama her yolu dene. ne yapalim, olmus bir kere. bir de senden savunma isteyecekler. savunmaya cok hazirlikli git. O kopya cekilen ders ve diger dersler. ikna et herseyi bildigine.

umarim bursun kesilmez.

ah ah canim ya benim bir yazim vardi erkeklerin aldatmasini, ogrencilerin kopya cekmesine benzetiyorum diye.her ikisi de yakalanacagini ve yakalandiginda basina gelecekleri, neleri kaybedeceklerini hic dusunmezler. yakalaninca ah vah.

valla ben okurken de birini yakaladılar, 6 ay okuldan uzaklaştırdılar..mahkeme yoluyla geri döndü cezası silindi ama seni uzaklaştırmasalar atmasalar bile ceza olarak kesin bursunu keserler. zaten burs vermemek için bahane arıyorlar sen de onlara fırsat vermişsin..tanıdıkla falan halledilir belki, o kimi ve nasıl bulacağına, seni yakalayan kişiye, hocaların görüşüne ve nasıl yakalandığına bağlı biraz da..Allah yardımcın olsun

bence en fazla bursunu keserler ve uzaklastırılırsın.. ama dıyorsun bursum olamdan okuyamam ki onu nasıl halledeceksın ((
gecmıs olsun cnm..
arastırma gorevlısı kolunu zorla actırdı ve baktı bu ne demek ?? biri seni ispilemiş bence yoksa sen dıyorsun kopya cekmedım bakmadım bile...
bence bu işin içinde baska seyler var..
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

kopyayı yakalayan yanı dersımın hocasıyla ıkı kere konustum ama ıs benden cıktı kurula ıntıkal ettı dıyor baskaca da bır sey demıyor yanı dekanın elınde hemen bır gunde vermısler bende soka gırdım zaten ne yapacagımı sasırdımmm dekandan kutarmam lazım kı kendısı de bayagı kopya karsıtı bır ınsan bır arkadasım rektore ulastıgını ve onun dekanla konuscanı ıddıa edıyor ama dedıgım gıbı olaylar dolayısıyla kımsenın bunla ılgıleneek durumu da yokkı

bende vakıf üniversitesinde okudum. birazda bu işler paraya bakıyor en azından bizim okul.arkadaslarımdan biliyorum biraz para bastırıp disiplinden kurtulabilirsin anlamadıgım burslusun ve zeki bi insansın tahmin ettiğim kadaryla neden kopya cekiyorsunki umarım hersey iii olur

canım kusura bakma ama haketmişsin sen devlet sana burs versin elinden tutsun sen sona yaklaşmışken kopya çek...
:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…