• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil... Okuldan atılacağım:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahhhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
:1shok:merhaba arkadaslar hatırlıyormusunuzdur bılemıyorum benı uzun suredır kk ya gıremıyordum.su ankı derdım oyle buyukkı ,aklıma gelen heryere herkese danısıyorumm sızlere de danısmak ıstedım.gecen gun okulda ustumde kopya bulundurmaktan yakalandım ve hakkımda tutanak tutuldu adli disiplin kuruluna sevk edıldım .suan oyle kotuyum kı derdımı anlatamıyorum bıle...
sımdı ben vakıf unıversıtesınde burslu okudugum ıcın eger dısıplın alırsam bursum kesılecek ve benım devam etmem burssuz sekılde ımkaannnsıızzzzzz:(((3 sene o okula emek verdım ve sımdı her seyın sonuna geldımm öss emegım okul emegım bır anda yok olacak ve okuldakıler o kadar gaddar kii...
sımdı sorusturma olacak ve ben sonucunda ceza almaktan cok korkuyorum ılk defa basıma gelıyor ve ders notlarım gercekten yuksek...yazık olacak cook yazık olacakk ...
araya tanıdık sokmayı falan denıyorum ama bılemıyorum sızce bır faydası olabılırmı ne yapacagım nasıl cıkacagım ben bu ısten? anneme soyleyemedım ıkı gundur olu gıbıyım ama soylersem kadın YIKILIRR.bu ısten nasıl kurtulabılırım bu konuda bılgısı olan ,varsa arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum cok önemli...

canim en iyi sen bilirsin okulun düzenini...keske böyle birsey yapmasaydin cok üzüldüm hocalarla konussan ne olur..
ben yurt disinda yasiyorum böyle birsey oldugunda o sinavdan 0 aliyosun hocalarinda insafina kalmis bizim arkadaslar yakalanmisti bizde tek sinav oldugu icin en sonunda adam cagridi gectiler ama bidaha yapmayin dedi bilmiyorum orda nasil

tatlım okulda uyumluysan ve ders notların dediğin gibi gerçekten kayde değer derecede yüksekse,
önce o kurul bakar bi öğrenci nasıl derleri okul içi durumu saygısı vs,hepsi göz önüne alınır ve öle karar verilir,
hakkından hayırlısı olsun inş sorun olmaz...

cok üzüldüm cnm seni cok iyi anliyabiliyorum böyle bisey basima gelmedi
ama gelsede anneme babama hayatta söyleyemem seninle hemen hemen ayni yastayiz his ettiklerini o yüzden cok iyi anliyorum ama annene babana söyle onlar gidip görüssünler belki bi faydasi olur ne dersin?? bukadar gaddar olamazlar ögretmenlerin..
bol bol dua etmeyide eksik etme ins. okuldan atilmazsin :Saruboceq:
hersey gönlünce olmasi dilegiyle

adli disiplin soruştrmasında suan ısmım var ve dekanlıga ıntıkal etmıs durumdayım. maddı delıl var vede kopya cekerken degıl koluma yazdıgım kopya ıle zorla arastırma gorevlısının kolumu actırmasıyla yakalandım:(

Canim derslerimde iyi diyorsun.Niye böyle birseye giristinki.Yazik olacak tabi ailenin ve senin emeklerine.

Bence ögretmenlerinle,müdürünle konus.Birdaha kesinlikle yapmiyacagini.Bir hata yaptigini birkere olsun affetmelerini acik yüreklilikle ve samimi olarak söyle.Bu olayin gerceklestigi andan itibaren vicdan azabi cektigini huzursuz oldugunu dile getir.Birsey kaybetmessin denemekte yarar var.Ve kesinlikle birdaha bu tür haksiz ve yanlis islere girisme canim.Gecmis olsun...

Cnm kopya çekmenin cezasını sanırım ağır ödeyeceksin :1no2:
Bizim üniversitede de bi kaç kişiyi yakaladılar
Ama her üniversite ve her hoca aynı değil kopya kağıdın mı yakalandı nasıldı???
Kopya çekeceksin bari yakalanmadan çek güzelim :delphin:
Ben asla böyle bir şeye cesaret edemezdim açıkcası hemde üniversite de kopya çekmek laelaelaelaelae

hocaların şöle olur veye böle yapılır hiç birşey demiyormu tatlım konuşabildin mi...

canım geçmiş olsun umarım bir çözüm bulursunuz okuluna devam edersin.gerçekten çok zor işin.allah yardımcın olsun

ooff oofff nasıl yaptım bılemıyorum :( ama yakalandıgım ders anayasa ve hem en temel hem en agır ders ... zaten o agırlıgından kalmaktan korktugum ıcın yazdım ama cekmedım zatenn yaa:( ya ben cok sevıyorum bolumumu gecebılmek ıcın neler yaptım sımdı bı anda boyle kaybetmek nasıl koyuyor bana bır bılsenızzz

üff eyvah eyvah ya! bizde kopya çekerdik, yakalandım da hatta.asistan gülüp geçmişti. ne zalim insanlar var ya. hiç bilemiyorum böyle bi durumda ne yapılır. aranın iyi olduğu bi hoca varsa akıl danışsan? bugün aşure günü bol bol dua et tamam mı?

aa ben seni şimdi hatırladım. sen edebiyattan hukuğa geçen kızsın değil mi? ah canım ya ne zorluklara göğüs gerdin, senin için dua edicem bugün.:teselli:

hımm canımcım çok üzüldüm ya valla,
inş sonuç istediğin gibi ve senin için hayırlı olan olur,
ya dediğin gibi olsa bile senin 1 dönemin kaldı demi burs bitse 1 dönemlik harç paranı yatırman mümkün değilmi bu kadar emek vermişsin tatlım bitiririsin inş,

bizim okulda bi çocuk yakalanmıştı,
ama sadece kopya değildi,başak birini yerine sınava sokmuş,kimlikteki resme varana kadar değişmişti ve okuldan 1 sene uazklaştırma aldı,harç yatırdı ama sınavlara giremedi,
bi sonraki yl 2 senenin sınavlara beraber girdi dopink ilaçları falan kullanıp hiç unutmam 7 gün uyku uyumadan sınavlara girip vermişti,

inş seninde çok sorun olmaz başına ve emeğin boşa gitmez fıstık...

aa ben seni şimdi hatırladım. sen edebiyattan hukuğa geçen kızsın değil mi? ah canım ya ne zorluklara göğüs gerdin, senin için dua edicem bugün.:teselli:

heh evet ben oyum ıstee:))) maaleseff cok zorluk cektım ama suandakı sıkıntımı anlatmanın kelımelerı yok cok sevıyorum bolumumu ve cok ıstıyorum okulumu bıtırmeyı.ayrıca annem okula devam edemezsem yıkılır kadın yaa bır de kız kardesım war bakmak zorunda oldugum ben hem calısıp hem okuyorum zaten..annemın tek umıdı benım sureklı kızım avukat olacak deyıp dururken ben okuyamayacagımı nasıl soylerımmmmsenağlama

Back