Acil Öğrenmem Lazım yardımcı olun ltfn :(

O degil de Emla krem bir kutuda 5 tane oluyordu tekli satilani var miymis.
Fiyati epey yuksek bir krem.
Alternatif olarak Anestol vardi bir de daha ucuz ve tupu daha buyuk.

Yarim saat kadar once surmeniz yeterli olur da bence hic gerek yok. Agdanin pek bi acisi yok. Ilk sefer belki biraz acir.

1)muhabbet ederken acımaz
2)ağdadan bi ay önce bol pudra ile üst kısmını almayı epilasyonla almayı dene ön hazırlık olur.ben kendim çeksem daha çok korkarım yapancı biri inan senden daha hızlı çabuk olmadı buz torbası koydur.soğukla daha çabuk geçer.

Lazere gitsen keske ağdanın sonu yok ve azaltma etkiside yok..
23 yasımdayım bu yasıma kadar hep ağda kullandım hiçbir sekilde azalma olmadı. Hem ılık hem sir ikisini de kullandım. Artık uğrasmak istemiyorum Ekimde lazere baslayacağım kısmetse..

O degil de Emla krem bir kutuda 5 tane oluyordu tekli satilani var miymis.
Fiyati epey yuksek bir krem.
Alternatif olarak Anestol vardi bir de daha ucuz ve tupu daha buyuk.

Yarim saat kadar once surmeniz yeterli olur da bence hic gerek yok. Agdanin pek bi acisi yok. Ilk sefer belki biraz acir.

Yüz için iğneli epilasyona giderken Anestol kullanmıştım ama hiç bir faydası olmadı..
Bu arada Emla krem kullanmadım ama pahalı ve etkisi yok diyorlar.Kullandınız mı acaba doğru mu ?

O kremi sürüp ağadaya gidebileceğini zannetmiyorum. Krem kaygan bişey . Ağda yapışmaz ki o bölgeye . Silsen bile nemli olacaktır. O kremi bende kullandım ama ağdada değil lazerde.Bence lazer yaptır. Hemde ağda kadar acımıyor....

Yüz için iğneli epilasyona giderken Anestol kullanmıştım ama hiç bir faydası olmadı..
Bu arada Emla krem kullanmadım ama pahalı ve etkisi yok diyorlar.Kullandınız mı acaba doğru mu ?

Başka bir amaçla kullandım bende etkisi oldu. Ama herkeste etkili olmuyormuş. Hiçbir etkisini görmedim diyenler de var.
Yüz bölgesinde çok da etkili olacağını düşünmüyorum ben şahsen zaten.

Kızlar merhaba,
Benim kendimce büyük bi sorunum var. Yıllardı genital bölgeme jilet kullanıyorum. Acıya çok duyarlı olduğum için hayatım boyunca 2 veya 3 kez ağda yaptırabildim onda da devamını getiremedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım ve kısmetse seneye evleneceğim. Bu dertten kurtulmam gerekiyor artık.Karar verdim ağdaya gideceğim bugün. Bu yüzden Emla Krem aldım. 1 tüp 27 liraydı baya pahalı geldi bana. Eczanedeki çalışana 1 tüp yeter mi dedim yeter dedi. Öncelikle yetip yetmeyeceği konusunda emin değilim çok küçük çünkü :KK43:
Tüylerim çok kalınlaştı ve çok dağıldı artık bunlardan kurtulmam lazım. Kaş aldırırken bile ağlayacak kadar canım acıyor. Nolur 2 sorum olacak yardımcı olun.

1. Sorum : 1 tüp genital bölge için yeterli mi ?
2.Sorum : Akşam saat 5'e randevu aldım saat kaçta sürmem gerekiyor bu kremi ?
Ben de senin gibiydim 33 yaşındayım 24 yaşından beri ağdacım aynı artık çok azaldı ilk Bi kaç ay Can'ın acır sonra alışıosun istikrarlı ol Bi ağda Bi jilet olmaz fazla uzatma ilk Bi kaç ay sık sık git ne kadar uzun olursa o kadar acır :) sana saadet in nosunu veriyim bu işte bir numaradır ;)

Back