• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Öğrenmem Lazım yardımcı olun ltfn :(

ezra melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
61
27
3
32
Kızlar merhaba,
Benim kendimce büyük bi sorunum var. Yıllardı genital bölgeme jilet kullanıyorum. Acıya çok duyarlı olduğum için hayatım boyunca 2 veya 3 kez ağda yaptırabildim onda da devamını getiremedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım ve kısmetse seneye evleneceğim. Bu dertten kurtulmam gerekiyor artık.Karar verdim ağdaya gideceğim bugün. Bu yüzden Emla Krem aldım. 1 tüp 27 liraydı baya pahalı geldi bana. Eczanedeki çalışana 1 tüp yeter mi dedim yeter dedi. Öncelikle yetip yetmeyeceği konusunda emin değilim çok küçük çünkü :(
Tüylerim çok kalınlaştı ve çok dağıldı artık bunlardan kurtulmam lazım. Kaş aldırırken bile ağlayacak kadar canım acıyor. Nolur 2 sorum olacak yardımcı olun.

1. Sorum : 1 tüp genital bölge için yeterli mi ?
2.Sorum : Akşam saat 5'e randevu aldım saat kaçta sürmem gerekiyor bu kremi ?

1 tüpün hepsini sürmeyeceksin herhalde?
Yüzeysel olarak sürsen yeter boca etmeyeceksin.
Yarım saat önce sürüyordu kuzenim.
Ben kullanmadım hiç.
Dayanılmayacak bir acı değil ağda, ilk olduğunda acır sonra alışıyor insan.

1 tüpün hepsini sürmeyeceksin herhalde?
Yüzeysel olarak sürsen yeter boca etmeyeceksin.
Yarım saat önce sürüyordu kuzenim.
Ben kullanmadım hiç.
Dayanılmayacak bir acı değil ağda, ilk olduğunda acır sonra alışıyor insan.
Ya tüp çok küçük ne bileyim araştırdım biraz kimisi 1 tüpü yedirip 2. tüpü yüzeysel sürmüş ayrıca 2 saatte etkisini gösterir diyor kimi. Kimi 1 saat. Bilemedim :( Etkisini tamca göreyim derken tamamen etkisini kaybettiği bi zamana denk gelmek istemiyorum :(

4 te sür ve strec filmle sar hava almasın, sanırım o tüp yeter tek parmakla hemen sür zaten parmağında uyuştuğunu hissediyorsun:)

o ilacın işe yaramadığı kadınlar da var. acı eşiği ile alakalı. bence kendinizi korkutmayın boşuna.

Kızlar merhaba,
Benim kendimce büyük bi sorunum var. Yıllardı genital bölgeme jilet kullanıyorum. Acıya çok duyarlı olduğum için hayatım boyunca 2 veya 3 kez ağda yaptırabildim onda da devamını getiremedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım ve kısmetse seneye evleneceğim. Bu dertten kurtulmam gerekiyor artık.Karar verdim ağdaya gideceğim bugün. Bu yüzden Emla Krem aldım. 1 tüp 27 liraydı baya pahalı geldi bana. Eczanedeki çalışana 1 tüp yeter mi dedim yeter dedi. Öncelikle yetip yetmeyeceği konusunda emin değilim çok küçük çünkü :KK43:
Tüylerim çok kalınlaştı ve çok dağıldı artık bunlardan kurtulmam lazım. Kaş aldırırken bile ağlayacak kadar canım acıyor. Nolur 2 sorum olacak yardımcı olun.

Minik tüplerden aldın anladığım kadarıyla. Bir tüp yeter merak etme. Girmeden yarım saat önce sür. Bu arada genel kanının aksine ağdanın tüyleri azaltma ya da inceltme gibi bir özelliği yok, araştırıp bakabilirsin. Traş ederken uçları küt kaldığı için bize daha kalınmış gibi geliyor. Madem seneye evleneceksin hemen lazere başla. En kalıcı olan o.

Rahat olun..
İlacı yarım saat evvel sürüyorlar diye biliyorum, 1 saat diyen de varsa 40 dk önce sürün ;)

Küçük bir tüp ama yeter, tamamen bitir eyin, yüzeysel sürün. Kolay gelsin ;)

bende neredeyse hiç işe yaramamıştı. acı eşiğim çok düşük. bence ya lazere git ya da şu evde kullanılan lazer aletlerinden al. o kadar kalınlaştıysa işe yarar bence.

sorularınız cevabı değil ama ağdaya değil lazere gitmenizi tavsiye ederim :işsiz:
phlips lumea var 900 TL onuda alabilirsiniz :KK51:

Bence acilen lazere başla, evlendikten sonra tüylerden rahatsız olabilirsin. Hele ki eşin de takıntılı ise işin çok zor
Ağda acısı kötü :/

Lazeeeeeeeer:) hayatimin en ama en dogru karariydi. buna evlenmek de dahil. o konuda bile acaba mi derim ama neden lazer yaptim ki demem :KK45::KK45::KK45:6 sene oluyor ve yok boyle bir rahatlik. Kampanyali yapan yerler bulun taksit vs benim 4 seans da bitmisti tamamen sonra 3 seans da 3 ayda bir gittim simdi iki yilda bir falan gitmem lazim tek seans ki ben 13 yasimdan beri jilete bel baglamis insanim. :) evleneceksen bas parayi lazere git hatta o kadar begeneceksin ki koltuklati ve bacaklarina bile yaptirmak isteyeceksin :)

Uzun süre jiletlenmeye magruz kalmış bölge. ağda ile alınırken tabikide acı olucaktır.
Kökler kalık malum.

Phılıps lumea alın derim bende _asmunikal_ gibi.

Kızlar merhaba,
Benim kendimce büyük bi sorunum var. Yıllardı genital bölgeme jilet kullanıyorum. Acıya çok duyarlı olduğum için hayatım boyunca 2 veya 3 kez ağda yaptırabildim onda da devamını getiremedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım ve kısmetse seneye evleneceğim. Bu dertten kurtulmam gerekiyor artık.Karar verdim ağdaya gideceğim bugün. Bu yüzden Emla Krem aldım. 1 tüp 27 liraydı baya pahalı geldi bana. Eczanedeki çalışana 1 tüp yeter mi dedim yeter dedi. Öncelikle yetip yetmeyeceği konusunda emin değilim çok küçük çünkü :KK43:

Benim yasadigim yerde tek tupu 12 liraya aliyordum siz nerde yasiyosunuz bilmiyorum ama cok pahali geldi bana.

Bende ilk baslarda sizin gibi jilet kullaniyodum sonra bu boyle olmayacak dedim cunku cok kalinlasmisti ve dagilmisti. Agda yapmaya basladim bayagi zorlandim ilk zamanlar ust kismi aliyodum alt kisma inemiyodum bile acidan. Zamanla alistim sonra bu emla kremi duydum aldim bi tupu 4 kere falan kullandim yuzeysel olarak suruyordum tupu 4e 5 e bolmeme rgmen aciyi yari yariya hissediyodum hic tam tup kullanmadim tam tup kullanacaksaniz bayagi etki edecektir bence. 45 dk onceden surun derim. Ben 15 dk oncesinden suruyodum kismen aci hissediyordum.

Kızlar bu krem harika.!.
Saat 15:45'te sürdüm. 17:00 de ağdaya girdim.Sanırım biraz daha beklemem gerekiyormuş. Ama yine de etkisini gördüm. Çok çok az hissettim kuzu gibiydim aynı :halay:
Alışana kadar bu kreme devam edeceğim.

Kesinlikle tavsiye ederim :KK200:

İnce bir tabaka halinde sürün etki eder o, eviniz kuaföre yakınsa yarım saat önce sürün üzerini streçle sarın etki etmesi için.

Hiç kullanmadım bilgim yok ama gittiğin yerde sürüp his kaybı oluşana kadar bekleyebilirsin.

4 sene önce lazer yaptırdım. Bu kadar rahatlayacağımı bilseydim hiç ağda ve jilet işkencesini çekmezdim.
Madem vaktin var lazer epilasyon yaptırmanı tavsiye ederim. Orada da anlık bir acı çekiyorsun ama ağda kadar değil. Sonrası da çok daha temiz bir iş.

Back