S Sussskun Sebepsiz Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2013 435 564 41 2 Eylül 2024 Konu Sahibi Sussskun #1 İyi geceler polip şüphesi nedeni ile ofis histeroskopi yapılacak çam Sakura şehir Hastanesinde olan varmı anestezi olmayacak korkmuyorum
İyi geceler polip şüphesi nedeni ile ofis histeroskopi yapılacak çam Sakura şehir Hastanesinde olan varmı anestezi olmayacak korkmuyorum
K kbr473593 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2020 276 84 31 4 Eylül 2024 Konu Sahibi Sussskun #2 Sussskun .!.: İyi geceler polip şüphesi nedeni ile ofis histeroskopi yapılacak çam Sakura şehir Hastanesinde olan varmı anestezi olmayacak korkmuyorum Genişletmek için tıkla... merhaba bende perşembe olacam bu operasyonu korkuyorum siz oldunuz mu?
Sussskun .!.: İyi geceler polip şüphesi nedeni ile ofis histeroskopi yapılacak çam Sakura şehir Hastanesinde olan varmı anestezi olmayacak korkmuyorum Genişletmek için tıkla... merhaba bende perşembe olacam bu operasyonu korkuyorum siz oldunuz mu?
S Sussskun Sebepsiz Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2013 435 564 41 4 Eylül 2024 Konu Sahibi Sussskun #3 kbr473593 .!.: merhaba bende perşembe olacam bu operasyonu korkuyorum siz oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmadım yarın yani Perşembe olacağım sakurada siz nerde olacaksınız anestezi ile mi
kbr473593 .!.: merhaba bende perşembe olacam bu operasyonu korkuyorum siz oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmadım yarın yani Perşembe olacağım sakurada siz nerde olacaksınız anestezi ile mi
O ozlem553459 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 10 2 35 24 Eylül 2024 Konu Sahibi Sussskun #4 kbr473593 .!.: merhaba bende perşembe olacam bu operasyonu korkuyorum siz oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Ben oldum korktuğum kadar olmadı çok ufak sancı oluyor adet sancısı gibi oda saniyelik ama kişiye göre ağrı sancı degisiyormu bilmiyorum
kbr473593 .!.: merhaba bende perşembe olacam bu operasyonu korkuyorum siz oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Ben oldum korktuğum kadar olmadı çok ufak sancı oluyor adet sancısı gibi oda saniyelik ama kişiye göre ağrı sancı degisiyormu bilmiyorum