Acil nolurrrr yalvaririm

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.471
384
73
26
Hanımlar eşimle korunmasiz ilişki yaşadık ve eşimin korona testi pozitif benimde negatif çıktı ama çok fazla baş ağrım ve haksızlığım olduğu için bana da korona hapı verdiler ve ben 8 tane içtim hamilekalirsam sıkıntı olurmuş ilişkiye dün ve 5 gün önce girdik bebek oluşmaya başladıysa herhangi bir sorun olurmu bilgisi olan yazsın yalvariirm

Bu ciddi konuyu buradan sorman şaşırtıcı. Acilen bir uzmana görün

Arkadaşım hamile olduğunu bilmiyordu.. kullandı çok şükür 18 haftalık oldu

Daha 1 hafta oldu ilişki yasayali hiçbir belirtim yokda 1 kere kullandım ya ilerleyen zaman gebelik olur da bir sıkıntı olursa diye korkuyorum
Soyle dusunelim bebegin olusmaya baslayip vucuduna yerlesmesi en iyi ihtimal 2 hafta surecek. O zamana kadar bol bol su tuket ictigin ilaci at vucudundan. Bebegin rahime tutundugu andan itibaren daha cok etkileneceginj tahmin ediyorum. Endise etme cok insan var bilmeden ilac kullanan. Zaten bakalim gebelik olacak mi? Strese sokma kendini

Canım öyle çok kullanıp da sonradan hamile olduğunu öğrenen var.. Ama sana burda ne diyebiliriz ki. Tabi ki doktora sorman gerekiyor. Çocuk planladığınızı ve bebek olma ihtimalinin olduğunu siz söyleyin zaten doktor size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Ama buradan hamilelik şüphen varsa ilaçları kullanma diyenlere veya birşey olmaz devam et diyenlere asla uyma. Bu konuda hiçbirimiz doktorlardan daha iyi bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…