Merhabalar durumum çok acil olduğu için buraya açtım elmayra lütfen taşıma konuyu... çünkü fikir almak istiyorum çok acil.
Benim mezuniyetime 20 gün var ve göbeğim çıktı 4 kilo falan aldım :'( acilen karnımı eritmem lazım mekik çekmeyi düşünüyorum bir de bunun yanında yediklerime de dikkat etsem mesela ne gibi şeyler yemeliyim? Kaç mekik çekmelıyim? Ayva gibi göbeğim elbiseden sırıtıyor 2-3 aylık hamile gibi çok kötü duruyor Bana karnımın gitmesi icin etkili birşeyler önerebilir misiniz? Çok önemli benim icin lütfen
keşke elbiseni ona göre seçseydin...
Neyse 20 günde etki eder mi bilmiyorum ama geçen sene bu dönemlerde benim hiç göbegim kalmamıştı, sırrı şu olabilir.
Akşam yemek yedikten sonra hiçbişey yemiyordum ve içmiyordum 2 saat boyunca. ondan sonra da bişey yemiyordum çok tembel biri oldugum için bu 2 saat kuralı sindirim ve mide ilgili bişeydi. bişeyi öğrendigim zaman takıntı yaparım, illa uygularım. göbegimden kurtulma şeklinde faydasını görmüştüm.
Şimdi mi ? acaip saldım dogru düzgün yemek yemiyorum ama agzım ıvır zıvırdan hiç boş kalmıyor. Göbek geri geldi tabi
ama göbek demeyelim ona biz o da güzelligimin bir parçası
10gün önceden giymeye başla vücut alışır,zamanla korsenin şeklini alırsın,hatta hergün sabah giyip akşam çıkarılmalıymış
diyetisyenmin tavsiyesi,gerçkten faydası oluyor
Ben 20 günde 4 kilo verdim leslie ve mario winsor ile tavsiye ederim. 20 günde çok rahat 4 kilo verir hemde sıkılaşırsın. Googleye yazarsan çıkar karşına...
Tatlım günde 2,5 litre su içmeye çalış ve sabah aç karınla 1 bardak ılık suya 2 3 damla limon suyu ekle... Metabolizmayı hızlandırıyor, çok yararı var. 20 günde bayağı fark edersin.
Bir de yulaf ezmesini şiddetle öneririm. Denediysen tadı biraz kötü gelebilir ama ben cacık yapıyorum içine katıyorum. Yoğurt zaten kalorisi düşük bir besin. Salatalık desen %99 u su, yulaf ezmesi girince içine çok doyurucu oluyor. Ve yulaf ezmesinin kesinlikle bir zararı yok. Sabah kahvaltını güzelce yap, ekmeği ve şekeri azalatabildiğin kadar azalt. Günde yarım saat plates yapsan çok acıktığında abur cubur, ağır besinler yerine yulafla geçirsen 20 günde eski halinden fit olabilirsin.
Ayrıca akşam kesinlikle yeme. Saat belirle kendine mesela aşkam 8. O saatten sonra yemek yemeyi kes. Çok acıkırsan yulaf ezmesi, kuru meyvelerle geçiştir.
Öncelikle leslie ile yürümeni tavsiye ederim çok faydasını gördüm gevşek gevşek yaptığım halde 2.haftam gelmeden kilomu verdin sen demeler başlamıştı zaten 3-4 kilo verecektim feci gaza getirdi.
Sabah aç karnına 2 bardak su iç ki sindirimin kolaylaşsın. Akşamları ekmek yeme, günlük ekmek miktarın 1-2 dilim olsun onlarda beyaz ekmek değil tabii
Korseyi de 2 beden küçük alman gerekiyor zaten elbisen dar kesimse kilon olmasa bile giy daha hoş gösteriyo Arkadaşın dediği gibi giy alıştır kendini direk ogün giyersen bunalırsın
Bende diğer arkadaşların tavsiyelerine ek olarak akşam yemeklerini saat 6-7 gibi çok hafif yiyip sonrasında hiçbirşey yememeni tavsiye edeceğim.Kesinlikle ekmeği unut, akşam ya bir kase çorba salata yada bir porsiyon sebze yemeği ve yoğurt ye.Bol su ve sonrasında sabah kalktığında yumuşacık rahat bir mide karın
Tabi korsede şart.İyi bir korse hem göbek kısmını toparlayacaktır hemde elbisenin daha iyi durmasını sağlıyacaktır.Daha zamanın var sanırım.Dilediğin gibi bir gece geçirmen dileğiyle :)