Acil Meme Büyütme Ameliyatı Olmak İstiyorum Doktor Önerisi Alabilir Miyim?

BuselikMakami

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
7
1
34
Kızlar merhaba, hazır evden çalışıyorken çok acil meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Bütçem 11 bin TL. İstanbul anadolu yakasında (özellikle Ümraniye ve çevresi) doktor önerisi alabilir miyim? Uzun süre sonraya randevu vermemeli. Bu hafta bu iş bitsin istiyorum artık.

bence internetten isim bulup bu forumda aramaya doktor adını girin, varsa yorum göreceksinizdir , böylece eski paylaşımlardan da yararlanmış olursunuz , çünkü bu şekilde güncel çok fazla yorum alamayabilirsiniz

Bence siz bu ameliyat olayını iyice bir düşünün. Oturup sakin kafa ile düşünün. Bir haftada ameliyat olunmaz. Hemen bitmesi istediğiniz olay bir ameliyat. Farkında mısınız bilmiyoruz ama bir yerlerinizi kesip açacaklar. İçine yabancı bir madde koyacaklar. Tekrar dikecekler. Bu ameliyat hafife alınacak bir ameliyat değil. Saç kestirmeyeceksiniz, Silikon taktıracaksınız. Silikon markaları nedir, şekli, büyüklüğü, koyulacağı yeri, yöntemi araştırmanız gerekir. En basit örneğiniz doktor size ben Allergan kullanıyorum, onu takacağım dese, taktıracak mısınız? Her ameliyatın zorluğu var. Toparlanma süreci ve sonrası da var. Verdiğiniz rakam özelde ameliyat olmaya yetmeyecektir. Devlette bir şansınız olabilir o da uzun sürer. Bir sahte hesap size ben X doktora gittim muhteşem bir insan kendisi, çok güzel sonuçlar aldım ve hemen ameliyat oldum dese aldanırsınız. Vaktinizi alın, araştırın, sorup soruşturun ki sonradan pişman olmayın. Bu haftada bitecek bir iş değil. Geç olsun da güç olmasın. Şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…