Acil lutfen

barbekusos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
679
1.264
30
Yakin bir arkadaşımın babası koronaydi. Yarim saat önce oksijen seviyesi 80e düşünce ambulans çağrıldı ve hastaneye götürüldü. İstanbul şehir hastanesi, yani çam sakura hastanesi. Biz simdi nasil haber alacağız. Hastaneyi aradik önemli bir durum olursa aranirsiniz denildi ama arkadaşlarımdan telefon numarası falan alınmadı. Hastane haber vermek için kimi arayacak, bir tanıdık bulsak haber alabilir miyiz ya da bir tanidigi olan var mi? Belki boyle konu açmak yasak bilmiyorum cok çaresiz kaldik. Lütfen bilen birileri yardımcı olsun. E nabizdan kontrol edebilsek şifresini bilmiyor babasının maalesef. Lütfen bir akıl verin cok üzgunler cok üzgünüz. Bu ciddi bir durum mu 80e düşmesi bu konuda da bilgi veren olursa sevinirim. Seker hastalığı varmis bir de babasının. Ve dualarınızı bizim icin de eder misiniz lutfen

hicbir bilgim yok maalesef.. Rabbim acil şifalar versin yardimcisi olsun.

geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm...

şöyle ki apar topar alındığı için,o aşamada hemen iletişime geçilmemiş olabilir. yoğun bakıma alınınca aile bireyleri anons ediliyor ve oradan iletişim numarası alınıyor. her gün günde 1 kez hasta yakınları aranıyor.

ambulansla getirildiği için ATT ekibi de numara almış olabilir, veya sisteme tc sini girince hastanın siteme kayıtlı numarası da görülüyor,en kötü oradan ulaşılır,merak etmeyin :)

80 satürasyon düşük bir değer... en kötü 92 nin altına düşmemesini isteriz...

Arkadaşım annesi ve kardesi karantinada hastaneye gidemediler almamışlar zaten ambulansa da hakli olarak. Peki boyle olup iyileşen oluyor mu. Hastaneye gitmemek için direndi babasi ve maalesef verilen ilaçları da kullanmadı. Bugun 11. Gun. Iyi olmasını beklerken daha kötüye gitti. Evde serum ve oksijen mak. takıldı. Takildiktan 1 saat sonra düşmeye başladı oksijen. Bütün bunlar belki hastalığın ne şekilde olduğunu anlamanızi sağlar belki başka şeyler de diyebilirsiniz diye yazıyorum cok sagolun. İyileşme sansi olur mu şeker hastası olmasi etkiler mi acaba

Benim babam da şeker hastası korona olduğu zaman ambulans gelip aldı 1 ay hastanede yattı ama telefon numarası aldılar bizden. Şu an babam iyi çok şükür inşallah iyileşir.

Canım eger babasının telefonu yanınızdaysa e devletle giriş yapabilirsiniz e nabıza veya şifre alabilirsiniz. Korkmayın kayinbabam yeni korona gecirdi ciddi şeker hastası. Hastanede 15 gün yattı hafızası felan gitti ama suan gayet sağlıklı korkulacak bisey yok. Rabbım şifasını versin inşallah.

tabi ki iyileşme şansı var :)

3 ay yoğun bakımda 76 satürasyonda yatıp da taburcu olan gördüm :)

Allahtan ümit kesilmez,iyileşme şansı hep var ama gerçekçi de olmalıyız. kronik hastalıklar riski artırıyor, entübe edilmesi de kendi başına nefes almakta zorlandığı anlamına geliyor.. evet dediğiniz gibi durumu ağır kategorisinde... ancak yoğun bakımda adı üstünde daha yoğun ve yakından takip edilecek,iyileşme ihtimali elbette var..

metanetli ve sabırlı olun,dualarım sizinle.. :)

Babasının telefonu babasının esofmaninin cebindeymis onda kaldı yani. Aradılar babasının numarasını ama kapali telefon. Belki çekmeyen yerdelerdir diye düşündük ya da kendileri kapattı bilemiyoruz ki. Bilmemek en zoru

Cok tesekkurler insallah iyi haberler verebilirim buraya. Cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…