- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
-
Çizgi gayet net canım gözün aydınHamişmiyim kızlar
Sagol tatlım rabbim herkeze nasip ettiÇizgi gayet net canım gözün aydın
Sükurler olsun rabbim herkeze nasip etsinallahın ızniyle evet
Merhaba belirtileriniz nelerdiHamişmiyim kızlar
Sol kasik ve bel ağrım coktu karnım çok sisti adet olcam sanıyordum ve bacaklarım çok ağrıyordu uyku hali çok vardı ayakta uyuyordum resmen aseriyordum koku hassasiyeti başlamıştı birde içime doğmuştu ya hissediyordum :)Merhaba belirtileriniz nelerdi
Göğüs ağrınız oldu muSol kasik ve bel ağrım coktu karnım çok sisti adet olcam sanıyordum ve bacaklarım çok ağrıyordu uyku hali çok vardı ayakta uyuyordum resmen aseriyordum koku hassasiyeti başlamıştı birde içime doğmuştu ya hissediyordum :)
ÇokGöğüs ağrınız oldu mu
Çok olmadi sadece baya dolgunlastiGöğüs ağrınız oldu mu
Hayır daha 1 gün var reglimeAdetin gecdimi
Gayet guzel baya belirgin cizgiHayır daha 1 gün var reglime
Bekle berki geç döllenme olmuştur canım idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırBenim adetim 4 gün gecdi sabah tes yapdim negatif malesef
Ay bende test yapcam ama daha 5 gün var adetime ondan yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldımHamişmiyim kızlar
Ay bende test yapcam ama daha 5 gün var adetime ondan yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım
Ben 5 gün önce yaptım çok silik cikmisti belli belirsiz bence bi 3 gün daha bekle öyle yapAy bende test yapcam ama daha 5 gün var adetime ondan yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım
Teşekkür ederimBen 5 gün önce yaptım çok silik cikmisti belli belirsiz bence bi 3 gün daha bekle öyle yap
Allah büyüktür rabbim sanada inşallah tez zamanda nasip eder tevekkül et allah büyüktürCanım hic bir belirtim de yok keske olsa ben 17 yillik evliyim beş kez dusuk yaptim tedaviyle oluyordu oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?