- 2 Şubat 2020
- 7
- 8
- 3
- 30
- Konu Sahibi Meral meral
korunmasız ilişkiye girdik eşimle ertesi gün yasmin ismimli doğum kontrol ilacı kullandım 2 gün içtim Halime kalmam mümkün mü korkuyorum ve kaç gün içmem lazım doğum kontrol hapını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum kontrol hapı düzenli içilmesi gereken bir haptır. Yoksa gebelik ihtimali artar. Ama pat diye de gebe kalınması son zamanlarda pek göremediğimiz bir şey. Ben 13 aydır her şekilde ugraşıyorum burda bir çok arkadaşımız da aynı durumda.korunmasız ilişkiye girdik eşimle ertesi gün yasmin ismimli doğum kontrol ilacı kullandım 2 gün içtim Halime kalmam mümkün mü korkuyorum ve kaç gün içmem lazım doğum kontrol hapını
korunmasız ilişkiye girdik eşimle ertesi gün yasmin ismimli doğum kontrol ilacı kullandım 2 gün içtim Halime kalmam mümkün mü korkuyorum ve kaç gün içmem lazım doğum kontrol hapını
Doğum kontrol hapı düzenli içilmesi gereken bir haptır. Yoksa gebelik ihtimali artar. Ama pat diye de gebe kalınması son zamanlarda pek göremediğimiz bir şey. Ben 13 aydır her şekilde ugraşıyorum burda bir çok arkadaşımız da aynı durumda.
bir kere yaşanmış bir olay başka olacağını düşünmüyorum peki kaç gün daha içmeliyimDoğum kontrol hapı düzenli içilmesi gereken bir haptır. Yoksa gebelik ihtimali artar. Ama pat diye de gebe kalınması son zamanlarda pek göremediğimiz bir şey. Ben 13 aydır her şekilde ugraşıyorum burda bir çok arkadaşımız da aynı durumda.
Bu engelleyebilecek bir ilaç değil zaten yasmin ertesi gün hapı da değil iliskiden önce içilmesi gerekiyo. Ama başladıysan bitir kutuyu. Hormon dengen bozulmasın.bir kere yaşanmış bir olay başka olacağını düşünmüyorum peki kaç gün daha içmeliyim
Benim şuan korkum hamile kalır mıyım bu yasminin faydası olur muBu engelleyebilecek bir ilaç değil zaten yasmin ertesi gün hapı da değil iliskiden önce içilmesi gerekiyo. Ama başladıysan bitir kutuyu. Hormon dengen bozulmasın.
Gerçekten miTabiki de ihtimali var. Onun yüzde yüz garantisi yok düzenli kullanımda bile
Faydası olacağını sanmıyorum. Üzerinden 72 saat geçmediyse ertesi gün hapı alın.Benim şuan korkum hamile kalır mıyım bu yasminin faydası olur mu
Gerçekten mi![]()
Ne yazık kı geçtiFaydası olacağını sanmıyorum. Üzerinden 72 saat geçmediyse ertesi gün hapı alın.
Eşin mi erkek arkadaşın mi karar ver?Erkek arkadaşımla birlikte olduk korunmasız bir şekilde ertesi gün yasmin isimli ilaçtan içtim hamile kalmaktan korkuyorum
Kendi de emin değil, asker arkadaşı bile olabilirEşin mi erkek arkadaşın mi karar ver?
Hayır kimse seni tanımıyor neden yalan söylersin ki dimiKendi de emin değil, asker arkadaşı bile olabilir![]()
Kendini kandırma stratejileriHayır kimse seni tanımıyor neden yalan söylersin ki dimi![]()