- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
3+3 haftalık 92.7 değerim 4+4 haftalık 5000 değerim. Dr en fazla 1000 olur kese gözükmez kan ver bi bakalım dedi değerim 5 kat fazla çıktı. Çok korkuyorum dış gebelik mi acaba ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason la bakmadı canm değerin 1000lerdedir dedi gözükmez dedi kan verdim sonucu göstermeden dr un işi çıktı gitti pazartesi hem ultrasona hem tahlili bakalım dediCnm onu bilemeyiz şuan bu değere göre kesenin görünmesi lazım başka bir doktora daha git istersençin rahatlar
Usg de bakmasi lazim kese görünür bu degerde insallah .Belki ikizdirUltrason la bakmadı canm değerin 1000lerdedir dedi gözükmez dedi kan verdim sonucu göstermeden dr un işi çıktı gitti pazartesi hem ultrasona hem tahlili bakalım dedi
Kan vermeden önce kendi kendine hesap yaptı değerin en fazla 1000 dir gözükmez kana bakalım ona göre ultrason da bakarız dedi değerime bakamadan çekti gitti işi çıkmş pazartesi bakalım dedi . İnşallah sağlıklıdır. İkiz de olursa çok güzel olur :))Usg de bakmasi lazim kese görünür bu degerde insallah .Belki ikizdir
Cok takilma artmasa sorundu bu degerle kalbini bile duyabilirsin .Kan vermeden önce kendi kendine hesap yaptı değerin en fazla 1000 dir gözükmez kana bakalım ona göre ultrason da bakarız dedi değerime bakamadan çekti gitti işi çıkmş pazartesi bakalım dedi . İnşallah sağlıklıdır. İkiz de olursa çok güzel olur :))
İnşallah pazartesi hepsini öğrenirim sağlıklı olsun da allahın izniyle ben gidip gelmeye razıyımCok takilma artmasa sorundu bu degerle kalbini bile duyabilirsin .
Ederim canm tabiki :) inşallah güzel haberlerle gelirim :)Bizide haberdar et cnm takipteyim bende merak ettim vallahi:)
Pazartesiye kadar nasil bekleyeceksiniz .Imkan yok mu yarin icinİnşallah pazartesi hepsini öğrenirim sağlıklı olsun da allahın izniyle ben gidip gelmeye razıyım
eşim hastaneyi sevmiyor ne götürür nede izin verir mecbur beklicemPazartesiye kadar nasil bekleyeceksiniz .Imkan yok mu yarin icin
Ilginc .Eger hamileyseniz surekli hastaneye cagiracaklar .eşim hastaneyi sevmiyor ne götürür nede izin verir mecbur beklicem
bilmiyorum nasıl olacak bulucaz bi çaresini artk beni sitrese sokuyo ancak olan bize oluyoIlginc .Eger hamileyseniz surekli hastaneye cagiracaklar .
Bunu kabullenmek zorunda ilk zamanlar 2 haftada bir sonra ayda bir sonlara dogru nerdeyse her hafta kontrol .Aşısı taramasi ayrintilisi vs vs hep gidiliyor .bilmiyorum nasıl olacak bulucaz bi çaresini artk beni sitrese sokuyo ancak olan bize oluyo
henüz bebeği kabullenemedi psikolojik olarak bana yükleniyor. gerekli durumlarda bi şekilde gidicem sağlık bu onun demesiyle olmaz. dr ne zaman gel derse gidicem inşallah yeterki bebeğğmi kaybetmeyeyim. 2 kaybım var zaten bunuda kaybetmek istemiyorm. tabi takdiri ilahi benim dememlede olmuyoBunu kabullenmek zorunda ilk zamanlar 2 haftada bir sonra ayda bir sonlara dogru nerdeyse her hafta kontrol .Aşısı taramasi ayrintilisi vs vs hep gidiliyor .