• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil!!! lütfen yardım edin :((

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
3+3 haftalık 92.7 değerim 4+4 haftalık 5000 değerim. Dr en fazla 1000 olur kese gözükmez kan ver bi bakalım dedi değerim 5 kat fazla çıktı. Çok korkuyorum dış gebelik mi acaba ??

Cnm onu bilemeyiz şuan bu değere göre kesenin görünmesi lazım başka bir doktora daha git istersençin rahatlar

Cnm onu bilemeyiz şuan bu değere göre kesenin görünmesi lazım başka bir doktora daha git istersençin rahatlar
Ultrason la bakmadı canm değerin 1000lerdedir dedi gözükmez dedi kan verdim sonucu göstermeden dr un işi çıktı gitti pazartesi hem ultrasona hem tahlili bakalım dedi

Ultrason la bakmadı canm değerin 1000lerdedir dedi gözükmez dedi kan verdim sonucu göstermeden dr un işi çıktı gitti pazartesi hem ultrasona hem tahlili bakalım dedi
Usg de bakmasi lazim kese görünür bu degerde insallah .Belki ikizdir ;)

Usg de bakmasi lazim kese görünür bu degerde insallah .Belki ikizdir :KK66:
Kan vermeden önce kendi kendine hesap yaptı değerin en fazla 1000 dir gözükmez kana bakalım ona göre ultrason da bakarız dedi değerime bakamadan çekti gitti işi çıkmş pazartesi bakalım dedi . İnşallah sağlıklıdır. İkiz de olursa çok güzel olur :))

Kan vermeden önce kendi kendine hesap yaptı değerin en fazla 1000 dir gözükmez kana bakalım ona göre ultrason da bakarız dedi değerime bakamadan çekti gitti işi çıkmş pazartesi bakalım dedi . İnşallah sağlıklıdır. İkiz de olursa çok güzel olur :))
Cok takilma artmasa sorundu bu degerle kalbini bile duyabilirsin .

bilmiyorum nasıl olacak bulucaz bi çaresini artk :KK43: beni sitrese sokuyo ancak olan bize oluyo
Bunu kabullenmek zorunda ilk zamanlar 2 haftada bir sonra ayda bir sonlara dogru nerdeyse her hafta kontrol .Aşısı taramasi ayrintilisi vs vs hep gidiliyor .

Bunu kabullenmek zorunda ilk zamanlar 2 haftada bir sonra ayda bir sonlara dogru nerdeyse her hafta kontrol .Aşısı taramasi ayrintilisi vs vs hep gidiliyor .
henüz bebeği kabullenemedi psikolojik olarak bana yükleniyor. gerekli durumlarda bi şekilde gidicem sağlık bu onun demesiyle olmaz. dr ne zaman gel derse gidicem inşallah yeterki bebeğğmi kaybetmeyeyim. 2 kaybım var zaten bunuda kaybetmek istemiyorm. tabi takdiri ilahi benim dememlede olmuyo

Back