• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acil lütfen yardım bekliyorum....

zelixsx06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
401
6
96
39
Diğer
arkadaşlar acil yardım beklıyorum sizlerden koyu kahve olan saçlarımı dün palette yogun acıcı ile actım turuncu oldu dipleri ise daha acık bı turuncu gibi üzerine bugun koleston çikolata kahve aldım ama boyamadım birazdan boyamayı dşünüyorum sizce turunculukları kapatırmı çikolata kahve????lütfen yardımcı olun.....

tabiki kapatır.ben açıcıdan sonra annemin saçını koyu sarı ile boyadığımda bile turunculuk kalmamıştı.

biraz bakırlık ve kızıllık olur çünkü çikolata kahvenin içinde var kızıllık ama turuncu olmaz canım boyadığında sonucu bildirsen sevinirim

çikolata kahvesi gibi koyu bir rengin saçını kapatmaması söz konusu değil.. turuncu olmaz ama kızıllık olur büyük ihtimalle..

Son düzenleme:
kapatmadı sacımı ne yazıkkı turuculuklar bakır ve kızıl gibi oldu 2 tane boya aldım üstelik 1 saat beklettim ama kesinlikle cıkolata kahve olmadı bende dun gıttım kuafore boyattım kahveye kızıllık olmasın dıye bırazda kumral kattı gercekten cok içime sindi şükürler olsun kurtuldum siyahtan...

Back