acil lütfen (sezaryen sonrası enfeksiyon)

alanya07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
167
0
96
39
Antalya
slm hanımlar güzel anneler bu bayram günü böyle bir konuyla içinizi karartığım için özür dilerim 37 gün önce yani 22 ekimde küçük yakışıklımı çok şükür kucagıma aldım 34 günlükken sezaryen kesiğinin bir parmak üstünde yanma kızarıklı şişme ve çok kötü bir agrıyla dr gittim dr bu zamanda olmaması gerekir dedi gecikmiş enfeksiyon dedi antibiyotik verdi geçmezse boşaltıcaz dedi böyle bir durum yaşayan varmı bu şişlik geçiyomu nasıl boşaltıyolar lütfen bilgisi olan rabbim kimseye yaşatmasında yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirimmafoldumben

çok geçmiş olsun canım umarım bilgisi olanlar yardım eder.

canım benim başıma gelmişdi ilk doğumumda yaşadım . aylarca düzelemedim ben umarım sen en kısa zamanda ağrısız sancısız atlatırsın .

ben yaşamadım ama neden oluyormuş ki

bilelim de bi dahakine bizde daha hassas davranalım

umarım ağrısız sızısız geçirirsin operasyona gerek kalmaz canım

Canım yaa seninle aynı gün anne olmuşuz desene hamd olsun Rabbime...opuyorumnanaktan Bende sezeryan oldum benimde kesiğin yan tarfalarında ağrılar oluyor arada gerçi dr. yanlarda ağrının olmasını normal demişti sen şimdi böyle yazınca acaba diyorum...ağrılarını daha net anlatabilirmisin acaba bende mi bi dr gitsem acaba??

cnm rabbim evladını size bağışlasın uzun sağlıklı bir ömür dilerim sizlere cnm benim şişlik kızarıklık var ağrıya gelince genelde hareket edince içeriden birşeyler batırıyolar gibi çok yorulunca ayakda fazla kalınca dahada artıyo agrısı senin şişlik kızarıklık yoksa korkma normal bir agrıdır

cnm geçmiş olsun nasıl olmuştu senin

Ben taburcu olduğum gün eve gelir gelmez banyo yaptım , doktorumda uyarmayınca sakınca görmedim . dikişlerim alınıkdan sonra çıban ucu gibi yara meydana geldi ve o yara patladı .dikişler alınmadan banyo yaptığım için enfeksiyon kapmışım . tekrar dikişli yerin bir kısmını doktorum açdı ve abartısız 3 ay falan tedavi gördüm ultrasonla bakdığında resmen pislik koleksiyonu oluşmuş dedi ameliyatlı bölgede . hastane pisliğinden kurtulup banyo yapıyım derken daha beter oldum anlıyacağın . açılan bölgeye bi karışım enjekde ediyordu ve ilaçlı bir gazlı bezi açılan yaranın içine koyuyodu bu şekilde aylarca doktora git gel , git gel iyileşdim. tabi o açılan yara yeride kaynadı ama biraz şekilsiz oldu . ikinci doğumda daha tecrübeli olduğum için bi hafta geçmeden iyileşdim herhangi enfeksiyon sorunuda yaşamadım hatta bir ay falan diyebilirim korkumdan banyo yapmadım.şimdi öyle deil ameliyatlı bölgeye yapışkanlı bişi yapıştırıyolar enfeksiyon riski azalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…