Acil Lutfen. Kpss Hk.

mehtapagir

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
998
887
44
Arkadaslar merhaba. Yanlis yere konu actim biliyorum ama kpss ile ilgili konu acacagim yere giremiyorum. Ya da telefonumda mi problem var anlamadim. Pro uyelere mi acildi acaba...

Neyse cok kisa bir sorum var. Ben kpss ye hazirlanmaya baslayacagim. Cocugum da olacak nasipse,nasil olacak bilmiyorum ama yardimcim olacagi icin bir nebze daha kolay olur diye dusunuyorum.

Simdi asil konu; uzman kariyer den calismaya karar verdim ilk etap icin. Fakat uzman kariyer in sitesinde 2015 yayinlari var. Aradim sordum.

Simdi siparis versem 2015 mi gelir 2016 mi diye. Biliyosunuz sinav 2016 da. 2015 gelir dedi. 2016 da cikacak ama daha cikmadi dedi. 2015 kitaplarinda %70 indirim yaptik dedi.

Ben de cok bi degisiklik olur mu dedim. Suan mufredatta cok fazla bi degisiklik yok dedi.

Ama aklima takildi. Sizce konu anlatimli ve soru bankasi bi set alip calismaya baslasam, diger yeni yayinlar cikana kadar,yeni yayinlar cikinca da mesela bu sefer de diger yayinlari veya yine uzman kariyer in yenisini alsam olur mu?

Yeni yayinlar cikana kadar vakit kaybetmek iatemiyorum.

Arkadaslar merhaba. Yanlis yere konu actim biliyorum ama kpss ile ilgili konu acacagim yere giremiyorum. Ya da telefonumda mi problem var anlamadim. Pro uyelere mi acildi acaba...

Neyse cok kisa bir sorum var. Ben kpss ye hazirlanmaya baslayacagim. Cocugum da olacak nasipse,nasil olacak bilmiyorum ama yardimcim olacagi icin bir nebze daha kolay olur diye dusunuyorum.

Simdi asil konu; uzman kariyer den calismaya karar verdim ilk etap icin. Fakat uzman kariyer in sitesinde 2015 yayinlari var. Aradim sordum.

Simdi siparis versem 2015 mi gelir 2016 mi diye. Biliyosunuz sinav 2016 da. 2015 gelir dedi. 2016 da cikacak ama daha cikmadi dedi. 2015 kitaplarinda %70 indirim yaptik dedi.

Ben de cok bi degisiklik olur mu dedim. Suan mufredatta cok fazla bi degisiklik yok dedi.

Ama aklima takildi. Sizce konu anlatimli ve soru bankasi bi set alip calismaya baslasam, diger yeni yayinlar cikana kadar,yeni yayinlar cikinca da mesela bu sefer de diger yayinlari veya yine uzman kariyer in yenisini alsam olur mu?

Canim hangi alan için?

Cnm yeni basıl gelmez 2015gelir ...ama şimdilik al bence ,çunku yeni bazımlar kazımdan yada ekimden once gelmez ,hatta daha geç bile olabilir ,şimdilik ısmarla bunları çalışmaya başla ,zaten tek kaynaktandeğil 2,3kaynaktan çalışırsın ,yeterlı gelmez ,yeni basım kitaplar çıkınca yenilerini alırsın ..

Pegem. Türkçe ve eğitim Bilimleri çözdüm üstelik hiç konu çalışmadan soru Bankası 1 ay içinde. Fule yakın çıkardım. Pegem e güveniyorum alan sınavım da bu yayın sayesinde iyi geçti

Bence baslayabilirsin bilgilerde cok farkli degisiklik olmaz.sanirim genel kultur genel yetenek icin soruyorsun...

Cok tesekkur ederim hepinize.
Siparis veriyorum simdi.
Pegem ihtiyac,birkac tavsiye edilen yayin daha var. Onlari da eger bas edebilirsem yeni yayinlarini almayi dusunuyorum.

bence başla ama tek kaynak çalışma başka yayınlarda almalısın, şimdilik ona başlamakta fayda var ama dediğim gibi kesinlikle tek kaynaktan çalışma

Canim konu anlatimini kesinlikle tek kaynaktan calismalisin. Ama her yayinin soru bankasini cozmelisin mutlaka. Ben gkgy ve eb icin ihtiyaci öneriyorum kardesime de ihtiyactan alicam

Canim konu anlatimini kesinlikle tek kaynaktan calismalisin. Ama her yayinin soru bankasini cozmelisin mutlaka. Ben gkgy ve eb icin ihtiyaci öneriyorum kardesime de ihtiyactan alicam
Canim hangi alan için?

Cnm yeni basıl gelmez 2015gelir ...ama şimdilik al bence ,çunku yeni bazımlar kazımdan yada ekimden once gelmez ,hatta daha geç bile olabilir ,şimdilik ısmarla bunları çalışmaya başla ,zaten tek kaynaktandeğil 2,3kaynaktan çalışırsın ,yeterlı gelmez ,yeni basım kitaplar çıkınca yenilerini alırsın ..

Pegem. Türkçe ve eğitim Bilimleri çözdüm üstelik hiç konu çalışmadan soru Bankası 1 ay içinde. Fule yakın çıkardım. Pegem e güveniyorum alan sınavım da bu yayın sayesinde iyi geçti

Bence baslayabilirsin bilgilerde cok farkli degisiklik olmaz.sanirim genel kultur genel yetenek icin soruyorsun...

bence başla ama tek kaynak çalışma başka yayınlarda almalısın, şimdilik ona başlamakta fayda var ama dediğim gibi kesinlikle tek kaynaktan çalışma

Arkadaslar hepinize cok tesekkurler.

Ben henuz unv mezun degilim cesitli sebeplerden dolayi dindurdum falan. Bu sene 3 de olacagim icin,unv mezun kategorisinden degil,lise mezun kategorisinden girecegim.

Beni suan 0 dan baslayan biri olarak gorurseniz,tarihten nefret eden biri olarak gorurseniz,hem sikilmadan,hem de 0 dan baslayan biri olarak hangi yayini onerirsiniz? Ayrica matematigim de tirt :KK43: ona da 0 dan baslamam lazim. Digerleri cok sorun degil. Yine de cok agir olmamasi lazim ilk etapta.

Daha almadim ama bugun siparis vermeliyim ki,yarin kargoya versinler, sali evdeyim,sali almam lazim.

Tekrar tesekkurler hepinize

Lise mezunu olrak mı gireceksiniz ?peki lise için zor diyorlar ne yapmak gerekiyor kardeşimde girecek şimdiden başlasın mı düz lise mezunu ? of

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

X