Acil lütfen gebelik

mervtrgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
87
14
3
25
Kizlar selam yardımcı olursanız çok sevinirim çatlatma iğnesi ile hamile kaldım HCG degeriim bu gün 1290 çıktı ama.baska tahlil almadan enox kan sulandırıcı yazdı çok ağrıyor benim gibi tahlil yapmadan sulandırıcı alan oldu mu ?

Daha önce düşük geçmişiniz var mıydı

Bana ecopirin başladı doktorum tahlilsiz, öncesinde bi gebelik kaybim vardı ondan basladı. Sizin öyle bi durumunuz yoksa bi sorun isterseniz neden başladıgını

Bana ecopirin başladı doktorum tahlilsiz, öncesinde bi gebelik kaybim vardı ondan basladı. Sizin öyle bi durumunuz yoksa bi sorun isterseniz neden başladıgını
Aspirin vereyim dedi sonra iğneye döndü ama iğne beni ağlattı resmen gece de kasik ağrılarım şiddetlendi yazdım ama henüz yazmadı

Hapla iğnenin vücuttaki etkileri farklı demişti hem doktor hem hemşire. Ben ikisini de kullanıyorum. Ve evet enox iğne de onun muadili oksapar da biraz yakıcı bir iğne.

Hapla iğnenin vücuttaki etkileri farklı demişti hem doktor hem hemşire. Ben ikisini de kullanıyorum. Ve evet enox iğne de onun muadili oksapar da biraz yakıcı bir iğne.
Bana test yapılmadı düşüğüm de yok femara gonal f birde çatlatma iğnesi ile hamile kaldım acaba tedbir amaçlı mi verdi

Merhaba yumurta çatlama iğnesi vuruldum 1 hafta önce dün kan vermemi istedi doktor gebelik testi 21 çıktı acaba iğne etkısı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…