Gebeliğe Hazırlık Acil lütfen allah rızası için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda1905

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
171
57
13
27
Merhaba hanımlar bende troit 5.6 ilaca başladım başka bir porblemim yok adetime 3 gün kaldı akıntım bitmesi lazımdı bitmedi beyaz akıntım var adete 4 gün kala adet sancısı gibi sancım olfu ama ilk defa öncesinde oldu sırt bel ağrım var ara ara sıcak basması üşüme oluyor ve bu sabah midem bulandı sizce gebelik olabilir mi

Yarın sabah test yap bu belirtilerle anlaşılmaz

Canim gununu bekle en iyisi gecerde olmazsa yap, hayal kirikligi olmasin sonra regli belirtisiyle gebelik ayni olabiliyo

test yap varsa silik çıkar yumurtlma üzerinden 12-13 gün geçmiş olmalı

Peki
Ay çok güzel peki adetinize yakın ıslaklık akıntı oldu mu benim ilk defa böyle oldu hep kurudur af buyurun
Evet seffaf akıntı vardı sadcee. Ama baska bır Beşiri olarak ara sıra olan ıgne batar gibi bır ağrı. Erken gebelik yaptım cok sılık bır sekılde cıktı beta hcg yaptırdım dwgeim 20.ama sımdı yukselmesını beklıyorum. Yanı tahminen 2 haftalık gebeyım bende 27sınde yumurtlamıstım

Hayırlısı olsun canım bende inşallah hamileyimdir hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua eder mısın rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…