ACÎL.. Laparoskopi ve histeroskopi bir arada olanlar

Ankara da çok güvendiğim eski doktoruma gönderdim rahim filmi ni. Burdaki doktor ince bir perde çok önemli değil deyince kafam karışmıştı
Ankarada ki doktor cevap yazdı. Rahim İçi boşluk yeterli görülüyor gebelik oluşursa taşıyabilir diye yazmış

g
geçmiş olsun canım nasıl oldun

Korkulacak bisey Yok canım. Ben akşamına ayaklandim gerçekten. Seni rahatlatmak adına söylemiyorum ama sıkıntıli değil çok şükür. Nerede oluck ameliyat?
merhaba bende laparoskobi oldum 6 cm kıst kıl cıkardılar aceba ameliyattan ne kadar sure hamile kaldın ve hamilelik belirtilerinide söylermisin

Ben mart ayında oldum canım. Histereskopi ve laparoskopi. Adetimin 13 gününde olmuştu. Bittikten sonra yani. Çok sukur 15 gün içinde toparladim. Allah yardımcın olsun.
Merhaba Laparoskopi vede histeroskopiyi niçin oldunuz bende miyom çıktı iki tane şekil bozukluğu olduğunu dedi bide Laparoskopi dede sol tüp kapalıydı tek açıldı çok şükür siz in de böylemiydi şimdi annesiniz değil mi hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar bende laparoskopi ve histereskopi beraber olucam. Size soracağım soru şu; ameliyattan bir gün öncesi neler yediniz? Bir de lağman yapılacakmış. Ameliyattan bir gün önce. Bir şurup gibi bişey sanırım. İçilecek diyor. Diğeri de tüp müş makata sık diyor. Bu ikinci yi nasıl yaptınız? Bana özelden yazabilirmisiniz?

Ben 4 gün önce histeroskopi ve laparoskopi oldum. Histeroskopiyle rahim içinden 2 tane polip çıkardılar. Laparoskopiyle de 1 tane miyom aldılar bir de tüp kontrolü yaptılar. Sıkıntı olsaydı tüplerim de alınacaktı. Çok şükür alınmadı. Bana hastaneden çıkarken pansuman yaptırmak gerekiyor mu ne zaman banyo yapacağım nelere dikkat edeceğim falan hiçbirşey söylemediler ne yapsam bilemedim.

Canım merhaba. Geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bende oldum o ameliyattan ben eve geldiğim akşam banyo yapmıştım. Pansuman da yaptım gün asiri ama dikislerin alindiginda dikkat et. Benim için de ip unutmuşlar dikiş ipi 1 ay biyunbo akinti oldu. Sonradan Kendi kendine zar zor cikti. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…