Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende memurum esim bakacak aynı durumdayiM bende cuma günü adet olmustum paArtesi ona göre gün almıştım sen benden önce olacaksın insallah oluruZ hayırlısı ile stresinden kurtuluruzBenim de kimsem yok burda memur olmanın dezavantajı, eşim bakacak.
Evet ben haftaya olacagim haftaya cuma :)Pardon kizlar siz once olcakmissiniz..allah yqrdimcimiz olsun ins
Yarın icin Allah yardımcın olsun insallah iyi haberlerini de burada paylaşırsınBen de 25 nisan da oluyorum canım Allah ın izniyle. Sanırım biraz korku var narkoz almak korkuttu. Iki kez ameliyat oldum halbuki.
Birde adetliyim şu an çok ağrım oldu haftasonu test sonuçların da gebelik olabilir dediler ama git gide düştü değer düşük dedi doktor. Hiç beklemiyordum perde oldugunu öğrendikten sonra KorunDuk hep öncesi iki kez birlikte olmuştuk onda oldu galiba. Allahın takdiri işte beklediğim an geldi ve gitti
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Önceden iki kez ameliyat olmuştum fakat bu sefer korku var biraz. Geçen yıl nörolojik bir rahatsızlık geçirmiştim 1 buçuk aylık hastane hayatım olmuştu ondan sonra biraz tedirginlik kaldı bendeYarın icin Allah yardımcın olsun insallah iyi haberlerini de burada paylaşırsın
İnsallah kolay gecer ameliyatın uyanıncaya Ağrı siZin olmaZ ben daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden bendede var korku endişe telaş insallah güzel haberlerini bekliyorumInşallah canım çok teşekkür ederim. Önceden iki kez ameliyat olmuştum fakat bu sefer korku var biraz. Geçen yıl nörolojik bir rahatsızlık geçirmiştim 1 buçuk aylık hastane hayatım olmuştu ondan sonra biraz tedirginlik kaldı bende
Allahın izni ile yarın çok güzel haberler veririm inşallah
Naptin Can'ım çıktın mi Nasıl geçti ameliyat hastanede misin çıktın mi, belki saçma gelecek ama benim yapabileceğim bi şey olursa özelden mesaj atabilirsibInşallah canım çok teşekkür ederim. Önceden iki kez ameliyat olmuştum fakat bu sefer korku var biraz. Geçen yıl nörolojik bir rahatsızlık geçirmiştim 1 buçuk aylık hastane hayatım olmuştu ondan sonra biraz tedirginlik kaldı bende
Allahın izni ile yarın çok güzel haberler veririm inşallah
Dün öğlen eve geldim canım. Fakat beklenëdigim birsey oldu kist alınmış sadece perde ye dokunmamış. Çok şaşırdık neden dedik biz esas onun için geldik diye. Kist çok karmaşık sürdü baya yordu Rahmi dedi perde yi de alsak çok uzun sürecekti süreç dedi. Zor olanı yaptım diğeri basit bir işlem falan dedi. Ilk başta çok üzüldüm sonra kabulendim artık. Beklediğim den daha zor geçiyor ameliyat sonrası. Perde de olsa dediği gibi olurdu diyorum sanırım artıkNaptin Can'ım çıktın mi Nasıl geçti ameliyat hastanede misin çıktın mi, belki saçma gelecek ama benim yapabileceğim bi şey olursa özelden mesaj atabilirsib
Öncelikle gecmiş olsun çok yorma kendini dinlen bende grip oldum insallah cumaya kadar gribim gecer. En azından kistten kurtuldun şükür biraz toparlan Can'ım yorma kendini yemek falan yapma dinlenDün öğlen eve geldim canım. Fakat beklenëdigim birsey oldu kist alınmış sadece perde ye dokunmamış. Çok şaşırdık neden dedik biz esas onun için geldik diye. Kist çok karmaşık sürdü baya yordu Rahmi dedi perde yi de alsak çok uzun sürecekti süreç dedi. Zor olanı yaptım diğeri basit bir işlem falan dedi. Ilk başta çok üzüldüm sonra kabulendim artık. Beklediğim den daha zor geçiyor ameliyat sonrası. Perde de olsa dediği gibi olurdu diyorum sanırım artık
Doğum yapmış gibiyim zaten beklediğim den zor geçiyor Sağolsun eşim her işimi yapıyor. ArkadaşlarıM yemek yapıp getirdi. Sen sadece perde için ameliyat olacaktın demi. Onun toparlama süresi ne kadar sürer acabaÖncelikle gecmiş olsun çok yorma kendini dinlen bende grip oldum insallah cumaya kadar gribim gecer. En azından kistten kurtuldun şükür biraz toparlan Can'ım yorma kendini yemek falan yapma dinlen
Sadece perde dedi doktor belki aynı gün yada ertesi gün çıkarsın dedi 15 20 dk sürermiş gribi biran önce atlatmam lazım yarın yatis yapılacak hayırlısı artıkDoğum yapmış gibiyim zaten beklediğim den zor geçiyor Sağolsun eşim her işimi yapıyor. ArkadaşlarıM yemek yapıp getirdi. Sen sadece perde için ameliyat olacaktın demi. Onun toparlama süresi ne kadar sürer acaba
Lokal anestezi ile de yapılıyormus isteğe bağlı mı acaba. Benim ameliyat zor olduğu için sanırım hemen de ayılmadim genel anestezi denSadece perde dedi doktor belki aynı gün yada ertesi gün çıkarsın dedi 15 20 dk sürermiş gribi biran önce atlatmam lazım yarın yatis yapılacak hayırlısı artık
Ada tıpta bende Hsg çekildim genel anestezi ile ve hemen ayılmadım anneme de hususi çok anestezi verdik diye bi cevap gelmişti! Yarın yatışım yapılacak belki lokal yaparlar mi bilmiyorum çünkü gripli kişiye narkoz verilmiyor diye biliyorum yarın sabah gideceğim tüm detayları sorar yazarım canimLokal anestezi ile de yapılıyormus isteğe bağlı mı acaba. Benim ameliyat zor olduğu için sanırım hemen de ayılmadim genel anestezi den
Can'ım Nasıl oldun iyi misin ben dün hastaneye gittim lokal anestezi değil genel anestezi ile oluyormus gecen sefer ameliyatım ertelenmişti eşim o gün apandist ameliyatı olmustu apar topar bugün yine ameliyat ertelendi sebebi grip olmam grip olduğum icin anestezi vermek istemediler bir daha ki adet gününde tekrar gun alacağım herseyde vardır bu hayır ameliyattan korkuyordum ertelendiğine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim canimLokal anestezi ile de yapılıyormus isteğe bağlı mı acaba. Benim ameliyat zor olduğu için sanırım hemen de ayılmadim genel anestezi den
Bana doktor perde ince birsey olmaz diyor ya. Iyice kafam karıştıCan'ım Nasıl oldun iyi misin ben dün hastaneye gittim lokal anestezi değil genel anestezi ile oluyormus gecen sefer ameliyatım ertelenmişti eşim o gün apandist ameliyatı olmustu apar topar bugün yine ameliyat ertelendi sebebi grip olmam grip olduğum icin anestezi vermek istemediler bir daha ki adet gününde tekrar gun alacağım herseyde vardır bu hayır ameliyattan korkuyordum ertelendiğine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim canim
Çok kafam karışık inan bu zamana kadar hiçbir ultrason da görünmdmışti bu durum. Y şeklinde yazıyor rahim için benim. Doktor ilk başta görünce ameliyat demişti ameliyattan sonra kist ameliyatı o kadar önemli değil o basit bir iş dedi. Senin ki ince belli belirsiz dedi birde.Bazı perdeler çocuğa engel değilmiş bana doktorum demisti her perde dusuk ile sonuçlanmıyor diyorlar