Histe. Için adet bittikten sonra 2 3 gün içinde diyorlar ya. Ama doktor bana adet bittikten bir hafta sonraya gün verdi benim de adetin 13 yada 14 gün oluyor. Içimi rahatlattın canım vallaBen mart ayında oldum canım. Histereskopi ve laparoskopi. Adetimin 13 gününde olmuştu. Bittikten sonra yani. Çok sukur 15 gün içinde toparladim. Allah yardımcın olsun.
Korkulacak bisey Yok canım. Ben akşamına ayaklandim gerçekten. Seni rahatlatmak adına söylemiyorum ama sıkıntıli değil çok şükür. Nerede oluck ameliyat?Histe. Için adet bittikten sonra 2 3 gün içinde diyorlar ya. Ama doktor bana adet bittikten bir hafta sonraya gün verdi benim de adetin 13 yada 14 gün oluyor. Içimi rahatlattın canım valla
Sakarya dayim ben özel bir hastane de tüp bebek uzmanı Prof var ona olucam inşallah. Bir gece yatıcam. ÖğretmeniM bir hafta sonra okula gitmem gerek inşallah zor olmazKorkulacak bisey Yok canım. Ben akşamına ayaklandim gerçekten. Seni rahatlatmak adına söylemiyorum ama sıkıntıli değil çok şükür. Nerede oluck ameliyat?
Önümüzdeki cumartesi alıcam da canım 25 26 nisan olacak galiba. Kist 5 cm cok yer kaplıyor sol taraf kapalı nerdeyse. onu da Laparoskopi ile alacakHem laporoskopi hem histeroskopi yapılacak di mi gün aldın mı ikisini aynı anda adetten sonra 10 12 gün içinde yapıyorlar gecmiş olsun
Benimde gün yaklaştı ya korkuyorum ya bende rapor alacağım ise gitmeyeceğim ama korkuyorum annem yanıma gelecek yolda su an ameliyat olacağım diye geliyor hayırlısı olsun tekrar gecmiş olsun canumÖnümüzdeki cumartesi alıcam da canım 25 26 nisan olacak galiba. Kist 5 cm cok yer kaplıyor sol taraf kapalı nerdeyse. onu da Laparoskopi ile alacak
Inşallah iyi geçer canım ameliyatın. Bekliyorum güzel haberlerini.Benimde gün yaklaştı ya korkuyorum ya bende rapor alacağım ise gitmeyeceğim ama korkuyorum annem yanıma gelecek yolda su an ameliyat olacağım diye geliyor hayırlısı olsun tekrar gecmiş olsun canum
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah hemen duzelirsin. Kendini hep oku.Sakarya dayim ben özel bir hastane de tüp bebek uzmanı Prof var ona olucam inşallah. Bir gece yatıcam. ÖğretmeniM bir hafta sonra okula gitmem gerek inşallah zor olmaz
Amın sağol insallah hayırlısı ile geçerBi de eğer rahim kapalı olur falan diye şüphen olmasın. İlaç veriyorlar rahimi açıyor daha rahat oluyor ameliyat. :) rabbim ikinizin de şifa versin. Haberlerinizi bekliyorum.
Cnm oldunmu ameliyatini merak ettimAmın sağol insallah hayırlısı ile geçer
Esim apandist ameliyatı oldu apar topar bende haftaya cuma ameliyat günü aldım nasip olursa haftaya cuma olacagimCnm oldunmu ameliyatini merak ettim
Ben de 25 nisan da oluyorum canım Allah ın izniyle. Sanırım biraz korku var narkoz almak korkuttu. Iki kez ameliyat oldum halbuki.Esim apandist ameliyatı oldu apar topar bende haftaya cuma ameliyat günü aldım nasip olursa haftaya cuma olacagim
anlayabiliyorum seni benim birde ailem uzakta Sakarya'da kimsem yok o daha zor bilmediğim şehir benimde 29 mayısta olacagim korku bendede var ama biraz olsun kendimizi rahatlamak zorundayız moral önemli çünkü bende uyanmamaktayım korkuyorum ALlah şifamızı versin Can'ım. En azından operasyondan sonra hayırlısı ile hamile kaliriZ insallahBen de 25 nisan da oluyorum canım Allah ın izniyle. Sanırım biraz korku var narkoz almak korkuttu. Iki kez ameliyat oldum halbuki.
Birde adetliyim şu an çok ağrım oldu haftasonu test sonuçların da gebelik olabilir dediler ama git gide düştü değer düşük dedi doktor. Hiç beklemiyordum perde oldugunu öğrendikten sonra KorunDuk hep öncesi iki kez birlikte olmuştuk onda oldu galiba. Allahın takdiri işte beklediğim an geldi ve gitti
29 nisan :))anlayabiliyorum seni benim birde ailem uzakta Sakarya'da kimsem yok o daha zor bilmediğim şehir benimde 29 mayısta olacagim korku bendede var ama biraz olsun kendimizi rahatlamak zorundayız moral önemli çünkü bende uyanmamaktayım korkuyorum ALlah şifamızı versin Can'ım. En azından operasyondan sonra hayırlısı ile hamile kaliriZ insallah
Benim de kimsem yok burda memur olmanın dezavantajı, eşim bakacak.29
29 nisan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?