Göz Makyajı ACİL! Lancome maskara ambalajı??

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

yudiyudi

Instagram: cizengec
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
52
10
Merhabalar kızlar internetten lancome maskara almıştım elime ulaştı ama kutusunda ya da üzerinde daha önce açılmamış olduğunu gösterecek herhangi bir bant jelatin vs çıkmadı. normalde böyle satılmıyordur değil mi? açılmış mıdır diye şüpheye düştüm güvenilir de bir yerden almıştım ama

Merhabalar kızlar internetten lancome maskara almıştım elime ulaştı ama kutusunda ya da üzerinde daha önce açılmamış olduğunu gösterecek herhangi bir bant jelatin vs çıkmadı. normalde böyle satılmıyordur değil mi? açılmış mıdır diye şüpheye düştüm güvenilir de bir yerden almıştım ama

İnternetten alışverişi çok onaylamayan ve yapmayan biriyim.Hepsiburada.com dan sitenin adına güvenerek aldığım burberry parfümün sahte çıkması ile birlikte benim internette alışverişe güvenim fazlası ile sarsıldı.Bu nedenle sizinkide sahte olabilir.Normalde dediğiniz gibi bant jelatin birşeyler olmalıydı.Gerçi benimki birebir orjinal görüntüsünde olmasına rağmen sahte çıktı.Arayıp sordunuz mu peki ?
Sürekli internetten makyaj malzemesi alanlar daha net bir cevap verecektir..

İnternetten alışverişi çok onaylamayan ve yapmayan biriyim.Hepsiburada.com dan sitenin adına güvenerek aldığım burberry parfümün sahte çıkması ile birlikte benim internette alışverişe güvenim fazlası ile sarsıldı.Bu nedenle sizinkide sahte olabilir.Normalde dediğiniz gibi bant jelatin birşeyler olmalıydı.Gerçi benimki birebir orjinal görüntüsünde olmasına rağmen sahte çıktı.Arayıp sordunuz mu peki ?
Sürekli internetten makyaj malzemesi alanlar daha net bir cevap verecektir..
Ben de ordan aldım. Devamlı alışveriş yaparım ama ilk kez kozmetik alıyorum. Yazdım hemen musteri hizmetlerine, firmaya geri gonderebilecegimi, degerlendirilip dönüş yapilacagini yazmışlar. Umarım sıkıntı olmaz.parfüm olayı da hiç yakisikalmamis.

Ben de ordan aldım. Devamlı alışveriş yaparım ama ilk kez kozmetik alıyorum. Yazdım hemen musteri hizmetlerine, firmaya geri gonderebilecegimi, degerlendirilip dönüş yapilacagini yazmışlar. Umarım sıkıntı olmaz.parfüm olayı da hiç yakisikalmamis.

Size en azından iade edebilme şansı vermişler bana kutusu açılmamış ise alabileceklerini söylediler.Ama parfümü denemek için açmak gerekiyordu.Kokusu yoğun alkol olunca ve hemen uçunca anladım gerçek olmadığını.Sürekli kullandığım bir parfüm ve eşim o kokuyu benden iyi biliyor.O ilk farketti birde.Bunun senin koku ile alakası yok dedi.Bana parfüm yeni açıldığında yoğun alkol kokusu olabileceğini ama biraz beklemem gerektiği gibi saçma sapan bir öneride bulundular..
Hepsiburada.com ogün bitti benim için.

Benimkini acmadim paketini öyle görünce ama açıp açmadığimi anlayamazlar ki kilitli bi ambalaj yok.o yüzden tedirginim siz acmissiniz demezler umarım değerlendirme sonrasi

jelatinli gelmesi lazım diye düşünüyorum ben herşeyimi çoraba dek netten alırım,kozmetikte açılırsa iade almazlar,daha önce başkası almış olsa,içinize sinmiyorsa başka bir ürünle değişim yapın yada iade edin

X