Acil- Kredi başvurusu

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.518
548
27
Arkadaşlar bilinen bir bankayı kullanıyorum. Bugün aplikasyonunda bir reklama tıkladım ve çıktım. Akşam hesabımı kontrol etmek için girdiğimde onaylanan bir kredi başvurusu olduğunu gördüm. Ama ben böyle bir kredi başvurusunda bulunmadım. Ama hesabıma yatan para falan yok. Altında "İhtiyaç krediniz olumlu sonuçlandırılmıştır. Şubenize gidip kredinizi kullanabilirsiniz." falan yazıyordu. Ben kullanmak falan istemiyorum. Nasıl iptal edeceğim? Yaklaşık 15 dakikadır telefondan ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü ulaşamadım. Ben bu krediyi istemiyorum ya ne kadar saçma bir durum! Bunun için umarım başımı ağrıtmazlar.

Yanlışlıkla başvuru yapmadıysanız genel bir mesaj olabilir.
Sevgilime sürekli "size özel x miktar ihtiyaç krediniz hazır, şubemize bekleriz " tarzında mesaj geliyordu. Bizim de o dönem ihtiyacımız oldu. "Bu bir işaret mi, gidip kredi mi çeksek" deyip bankaya gittik, kredi vermediler :KK70: Genel bir mesajmış. Bu da öyle olabilir.

Siz yine arayın sorun tabii ama kredi onaylandı diye almak zorunda değilsiniz.

Yanlışlıkla başvuru yapmadıysanız genel bir mesaj olabilir.
Sevgilime sürekli "size özel x miktar ihtiyaç krediniz hazır, şubemize bekleriz " tarzında mesaj geliyordu. Bizim de o dönem ihtiyacımız oldu. "Bu bir işaret mi, gidip kredi mi çeksek" deyip bankaya gittik, kredi vermediler :KK70: Genel bir mesajmış. Bu da öyle olabilir.

Siz yine arayın sorun tabii ama kredi onaylandı diye almak zorunda değilsiniz.
Ya yok,işin aslını öğrendim ben.
Uygulamada bir reklama tıklamıştım o kredi olarak gözüküyormuş.
Başvurduğum kredi falan yokmuş yani. :D
Kredi başvurularımda da görmedim zaten başvurularımda gördüm. Yaklaşık 20 dk bekledikten sonra bana onaylanmış bir krediniz yok reklama tıkladıysanız o kredi gibi gözükmüştür dedi. Yine de kartımı almaya gittiğimde soracağım. Ben kredi başvurusu yapmadım,reklama tıkladım. Hemen öyle ihtiyaç kredisi mi verilir. :D

Ya yok,işin aslını öğrendim ben.
Uygulamada bir reklama tıklamıştım o kredi olarak gözüküyormuş.
Başvurduğum kredi falan yokmuş yani. :KK70:
Kredi başvurularımda da görmedim zaten başvurularımda gördüm. Yaklaşık 20 dk bekledikten sonra bana onaylanmış bir krediniz yok reklama tıkladıysanız o kredi gibi gözükmüştür dedi. Yine de kartımı almaya gittiğimde soracağım. Ben kredi başvurusu yapmadım,reklama tıkladım. Hemen öyle ihtiyaç kredisi mi verilir. :KK70:

İyi bari. İlk mesajda yüreğinize inecek gibiydi çünkü:KK48:

Gerçekten de öyle,inecek gibiydi. :KK70:
Konu bdvlik değildi taşıdım ama ben de bu kredilerle ilgili bir kamu spotu yapayım, telefonlarınıza bir hukuk danışmanlık bürosundan "2007-2008 yıllarında kullandığınız kredi için fazla faiz vb giderler ödemiş olabilirsiniz, ödediklerinizi yasal faiziyle geri alabilirsiniz." gibi bir SMS gelirse dikkate almayın, çakal geçinen birileri hukuk bürosu/danışmanlık adı altında nasılsa herkes mutlaka kredi çekmiştir deyip olta atıyor.

Back
X