Sana kendi evimdeki köşe takımını gösterim.2 parça.uzun tarafında baza var içine misafir için yorgan 2yastık pike takımı nevresim takımını koydum.oturma bölümünde de içinde yatak mekanizması var normal karyola gibi döşekte var içinde çift kişilik yatak çıkıyor ama bayağı geniş bir yatak ortada çocuk bile çok rahat yatar.benim odam küçük olduğu için çok büyük bir köşe takımı seçemedim tabi.hem küçük hemde yatak ve bazalı olması benim çok işime yaradı.ve gerçektende çok rahat.ben memnunum yani.
sizce bu nasıl??
arkadaşlar merhaba
bir konuda yardım rica ediyorum
ay sonunda yeni evime geçicem ve köşe koltuk takımı alıcam oturma odama
günlük kullanım için dayanıklı saglam şık bitakım almak ıstıyorum
bana kullandıgınız ve cok memnun oldugunuz köşe takımlarınız varsa önerirmisiniz
marka model olarak
bu ctesi pazar almam lazım..
mevcutta kullandıgım köşe takımının minderleri söndü resmen ve iskeleti çok rahatsz ediyor
oyuzden ozellıkle mınderi cok önemlı benım için
teşekkur ederım şimdiden
gayet güze ve şık vermiş oldugum adreste bunu istenilen ölçüde evinin ölçüsünde yaptıra bilirsin M&B TASARIM facebook sayfası ordan bak derimsizce bu nasıl??
Ya bu seçtiğin rengi biraz bayık tabiki sen kullancaksın ama eski bir model gibi ben bunu alcaktım vargeçtim köşe olmayanlardan aldım bu çok güzel becen Renkli Tasarm Meridyen Modern Ke Takmbellonaya baktım benımde bu model dıkkatımı cekmıstı
Vento Köşe Takımı - Bellona Mobilya
acıkcası köşe koltuk kullanımından memnunum ama 2 parça olursa kolay oluyor kullanım
digerlerini cok bılmıyorum
aklımda hiç olmasa çeşit çeşit koltuk begenırdım,şimdi almak için bakıyorum ya illa bulamam stres yaşarım:)