• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil koltuk seçimi lütfen,

cANIM 2.KOLTUK TAKIMI 1.CİYE GÖRE ÇOK DAHA ESTETİK.ANCAK GÖRMEDEN ALMAKTA BÜYÜK BİR RİSK,KUMAŞIN TÜRÜ,DİKİŞLER VS ÇOK ÖNEMLİ.İMKAN VARSA GÖRÜP ALMANI TAVSİYE EDERİM.

bir inegöllü bulduk sonunda tşk.evet çok şık çok güzeller ama ben oturma odası için istiyorum.koyu renk, kırlent olmayacak, rahat olacak, fiyatı uygun olacak çok şey istiyoruz biliyorum ama.siz mobilyaminegölden sitesini hiç gördünüzmü? nasıldır onların koltukları fikriniz varmı?şimdiden tşk.

dediğiniz siteyi bende gezmiştim..inegölden mobilya alırken garantisi olmasına özen gösterin ben garantisi olmayan bir yerden aldım kumaşı hatalı çıkmıştı 3 defa iletişime geçtim gelicez dediler gelmediler..keşke diyorum fiyat olarak uygununu değilde kaliteli olsun pahalı olsun deseymişim..mobilyaminegölden sitesine satış yapan inegöllü okadar çok mağaza vardırki hangisi iyi ürün yapar hangisi garantisiz onu burdan bilmek çok zor. sanırım garantilidir birkaç sene.siz arasında seçim yapmak iserseniz bence mobilyam inegölden 'i tercih edin.. bir sorun oldugunda zaten garantisi olucaktır..inş. sorunda olmaz.))

Back