• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kızlar

Laboquick canım çoklu alıp takip edebilirsin bu ay ben ilk kez onunla denedim ve çok iyi olduğunu da araştırdım 🙏 2-3 gün sonra belli olucak hamilemiyim ❤️

Ay hadi bakalım inşallah hamılesındır yumurtlama gunlerını bıldımı pekı dogrumu cıktı canım guzel haberlerını bızımlede paylaş 🥰

Ay hadi bakalım inşallah hamılesındır yumurtlama gunlerını bıldımı pekı dogrumu cıktı canım guzel haberlerını bızımlede paylaş 🥰
Uygulamadaki tarihten 2 gün sonra çıktı canım testlerde gün gün de düzenli şekilde ilerlerdi 🙏

Kızlar bana güvenilir bildiğiniz övülasyon testi önerisinde bulunurmusunuz bırde faydasını görenler oldumu 🥹
Ben bununla takip yaptım Hamile kaldım ayrıca testte silik çizgi çıkmıyor güvenilir yani

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-23-28-33-303_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-09-20-23-28-33-303_com.whatsapp.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 19
Laboquick markasının 20 li paketini aldım içinde 5 tane de gebelik testi vardı 4 ay denedim hamile kalamamıştım ama bu ovülasyon testiyle ilk denememde hamile kaldım içindeki gebelik testiyle öğrendim baya işe yaradı bi arkadaşımında öyle olmuştu tavsiye ederim

Back