- 20 Eylül 2023
- 72
- 30
- 3
- 28
- Konu Sahibi kelebek1201
Kızlar bana güvenilir bildiğiniz övülasyon testi önerisinde bulunurmusunuz bırde faydasını görenler oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquick canım çoklu alıp takip edebilirsin bu ay ben ilk kez onunla denedim ve çok iyi olduğunu da araştırdım 2-3 gün sonra belli olucak hamilemiyim
Nerden aldin :)Ben de innovita kullandım ilk kez bu ay ve oldu canım
Hamilesin oldu derkenBen de innovita kullandım ilk kez bu ay ve oldu canım
Uygulamadaki tarihten 2 gün sonra çıktı canım testlerde gün gün de düzenli şekilde ilerlerdiAy hadi bakalım inşallah hamılesındır yumurtlama gunlerını bıldımı pekı dogrumu cıktı canım guzel haberlerını bızımlede paylaş
Ben bununla takip yaptım Hamile kaldım ayrıca testte silik çizgi çıkmıyor güvenilir yaniKızlar bana güvenilir bildiğiniz övülasyon testi önerisinde bulunurmusunuz bırde faydasını görenler oldumu
Evet yani hamileyim canımHamilesin oldu derken
Trendyol dan aldım canimNerden aldin :)
denicem bakalım inşallah olurBen bununla takip yaptım Hamile kaldım ayrıca testte silik çizgi çıkmıyor güvenilir yani
tebrik ederim, ne kadar süredir deniyorsunuz acabaEvet yani hamileyim canım
ben bir gebenin ğünlüğünden aldım onunla hamile kalmıştımKızlar bana güvenilir bildiğiniz övülasyon testi önerisinde bulunurmusunuz bırde faydasını görenler oldumu
Geçen ay başlamıştık bu ay oldu şükürtebrik ederim, ne kadar süredir deniyorsunuz acaba
Bende laboquick ile ilk ovulasyon takibimde hamile kaldim meger 4 gun erken yumurtluyormusum.test ile ogrendimKızlar bana güvenilir bildiğiniz övülasyon testi önerisinde bulunurmusunuz bırde faydasını görenler oldumu