• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kızlar

Bayanvil

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
323
137
23
28
Mrb kızlar bu ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadım bugün hasta oldum soğan suyu denemek istiyorum. Yanlız benim adetlerimi her ay aynı gün düzenli olurum. Araştırdım ama net sonuç alamadm soğan suyunu adetin ilk günü mü yoksa adet bitiminden sonra mı kullanmalıyım

Mrb kızlar bu ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadım bugün hasta oldum soğan suyu denemek istiyorum. Yanlız benim adetlerimi her ay aynı gün düzenli olurum. Araştırdım ama net sonuç alamadm soğan suyunu adetin ilk günü mü yoksa adet bitiminden sonra mı kullanmalıyım
Adet bittikten 3 gün sonra başla en geç bir hafta sonra sadece 15 gün kullanacaksın sabah akşam aç karna

Saracoglunun soğan kuru videosuna bakabilirsin suan hatırlamıyorum bnde ina gore kullanmistim adetten anra baslaniyordu sanirim bitiminden sonraki hafta

Back
X