Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gerçekten miiiGozun aydin cnm var bebis
Çok heyecanlıyımmmmGozun aydin cnm var bebis
Evet var gözün aydın gördüm benKızlar merhaba adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı sizce varmı gebelik???
Yaaa Allahım sonundaaaaEvet var gözün aydın gördüm ben
Ya inşallah çıkmaz acile gidicem birazdan kan testi yaptırmaya lütfen dua edinnKan testi yaptırmadan birley diyemeyiz canm bazen yanlış çıkıyorlar umutlandırmayalm
Evet cnm AMA cok yeni iki gun sonra tekrarlaÇok heyecanlıyımmmm
Valla yoksa cikmiyor cnm cok denedimKan testi yaptırmadan birley diyemeyiz canm bazen yanlış çıkıyorlar umutlandırmayalm
Rabbim gonlundeki nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinYa inşallah çıkmaz acile gidicem birazdan kan testi yaptırmaya lütfen dua edinn
Allahım çok şükür yaaEvet cnm AMA cok yeni iki gun sonra tekrarla
Bende çok denedimde çıkanlarında var canım kan testi yaptırıyolar çıkmıyo bişey şuan bile baksan konulara kaç örnek varValla yoksa cikmiyor cnm cok denedim
Amin kuzumm cümlemizin inşallah Allah razı olsunRabbim gonlundeki nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEvet gebelik var ve bat gününe kadar testi yenile her gün daha koyulasmasi lazm ve sonrasinsa doktora gidebilirsiniz. Hayirli olsun
Kan ver sen yinede canım sağlıkla gelsin sanaYaaa Allahım sonundaaaa
Tamam canım inşallah çok heyecanlıyım kaç aydır bu anı bekliyordumKan ver sen yinede canım sağlıkla gelsin sana