Chmstry Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 528 224 53 37 21 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #21 Yükselmiş değeriniz,geç döllenmedir işallah,ultrasonda daha bişi görünmez zaten,içmeyin hiç ilaç bence nolur nolmaz
Yükselmiş değeriniz,geç döllenmedir işallah,ultrasonda daha bişi görünmez zaten,içmeyin hiç ilaç bence nolur nolmaz
D Daylongg Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 827 938 18 29 21 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #22 Chmstry .!.: Yükselmiş değeriniz,geç döllenmedir işallah,ultrasonda daha bişi görünmez zaten,içmeyin hiç ilaç bence nolur nolmaz Genişletmek için tıkla... Kanamam basladi adet sancisi gibi de sancim var. Elim ayagim titriyor napicam
Chmstry .!.: Yükselmiş değeriniz,geç döllenmedir işallah,ultrasonda daha bişi görünmez zaten,içmeyin hiç ilaç bence nolur nolmaz Genişletmek için tıkla... Kanamam basladi adet sancisi gibi de sancim var. Elim ayagim titriyor napicam
D Daylongg Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 827 938 18 29 21 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #23 Kanmamm basladi adet sancisi gibi de agrim var. Elim ayağım titriyor napicam
D Daylongg Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 827 938 18 29 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #24 normal regl oldum kızlar. doktor da baktı hıcbısey yok normal bı gecıkme dedı degerın neden yukseldıgı bellı degıl ama önemi yokmus.
normal regl oldum kızlar. doktor da baktı hıcbısey yok normal bı gecıkme dedı degerın neden yukseldıgı bellı degıl ama önemi yokmus.
Chmstry Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 528 224 53 37 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #25 Üzüldüm ama Sağlık olsun,bidaha ki aylar işallah canım,sana bişey olmasın
bir garip oblomov Guru Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 21.479 15.166 498 23 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #26 UnInvited__ .!.: normal regl oldum kızlar. doktor da baktı hıcbısey yok normal bı gecıkme dedı degerın neden yukseldıgı bellı degıl ama önemi yokmus. Genişletmek için tıkla... kimyasal gebelik geçirmişsin canım. benimde 4,89da 20küsüre çıkmıştı sonra regl oldum. bebek tutunmaya çalışıyor ama tutunamıyor kısmet değilmiş ama hamile kalabildiğini öğrendin en azından inşallah sağlıklısını nasip eder rabbim
UnInvited__ .!.: normal regl oldum kızlar. doktor da baktı hıcbısey yok normal bı gecıkme dedı degerın neden yukseldıgı bellı degıl ama önemi yokmus. Genişletmek için tıkla... kimyasal gebelik geçirmişsin canım. benimde 4,89da 20küsüre çıkmıştı sonra regl oldum. bebek tutunmaya çalışıyor ama tutunamıyor kısmet değilmiş ama hamile kalabildiğini öğrendin en azından inşallah sağlıklısını nasip eder rabbim