8 ocak son adet tarihim. 5hafta 5 gün.Son adet tarihinizden itibaren kaç hafta geçti?
dış gebelik değilde kimyasal gebelik olabilir .. geç döllenme içinde oldukça düşük değer ama allahın işi belli olmaz nasip ...
bütün kalbimle inşalahhh diyorumnormal olsunn
negatif bı artış çok saçma ama yarın 5 in üstune cıkar mı dıye düşünuyorum cunku dünden bugune yükseldi. umut iştesizin değerleriniz negatif zaten neden dış gebelik olduğunuzu düşündünüz anlamadım doğrusu
normal bi gebelikse bu değerler olması gerekır bılıyorum daha önce bi hamıleleık gecırdım.Bu değerler düşük ne yazık ki. Hamile olmayan kadınların bile Beta Hcg hormonu 0-10 değerleri arasında olabilirmiş. Aşağıdaki görselde olması gereken değerler yazıyor. (5.haftaya bakın) Ve dış gebelik durumunu doktor muayenesine giderek öğrenmek daha doğru olacaktır. Keseye vs. bakılması gerekir. Ama hamilelik söz konusu değil.
Eki Görüntüle 1955306
KIZLAR DEĞERİM 6 KÜSÜR OLMUŞ.. BGUN BAKTIRDIM
KIZLAR DEĞERİM 6 KÜSÜR OLMUŞ.. BGUN BAKTIRDIM
Ay çok sakının ya keşke doktora sorsaydin ya merak ettim bende kesin ha er ver tamam miKIZLAR DEĞERİM 6 KÜSÜR OLMUŞ.. BGUN BAKTIRDIM
NÖBETÇİ DOKTOR VARDI YALANDAN BI ULTRASONU DEYDİRDİ GÖBEĞİME EKRANA BAKMADI BILE NIYE GELDIN KI BU DEGERLERI NIYE TAKIP EDIYOSUN FALAN DIYE AZARLADI GİTTİ. PERSEMBE GUNUNE RANDEVU ALDIM BI DOKTORA BAKALIM.Doktora sormadınız mı??
PERŞEMBEYE KADAR BEKLICEM BAKALIM ZOR OLCAK AMAYavas yavas artma var bence 1 hafta bekle ogle dene boyle 2 gunde 1 zor olur.
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİCEM KIZLAR..Ay çok sakının ya keşke doktora sorsaydin ya merak ettim bende kesin ha er ver tamam mi
NÖBETÇİ DOKTOR VARDI YALANDAN BI ULTRASONU DEYDİRDİ GÖBEĞİME EKRANA BAKMADI BILE NIYE GELDIN KI BU DEGERLERI NIYE TAKIP EDIYOSUN FALAN DIYE AZARLADI GİTTİ. PERSEMBE GUNUNE RANDEVU ALDIM BI DOKTORA BAKALIM.
Persembe ginu için de hic bilmediğim bi doktora randevu aldim bakalimYazık ya şöyleleri doktor oluyo bi de. Değerleriniz artmış bunun iyi bir anlamı olsa gerek. Doktor olan o, bunu bilmiyor mu sanki...
Persembe ginu için de hic bilmediğim bi doktora randevu aldim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?