- Konu Sahibi ZehranurHifa
Hah beddua da geldi.
Siniriniz şu anki rahatsızlığınızdandır inşallah sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok denedim ama kusamadim. Ama besbelli yapışıp takılmış bu kadar suya giderdi yoksa.. yutnukurkende incitiyor çünküO zaman kusturun kendinizi
Zira böyle de rahatsızsınız
O zaman atar dışarı belki
Benim de bir kere yutarken de değil böyle mide girişimde kaldı gibi olmuştu 2-3 saat sürdü o garip his
Siz gerçekten bir tuhafsınız. Parol duruyordur hatta kemikleşmiştir. Yakınımın başına geldi ameliyatla aldılar.
Zaten mesajınızın başında belli etmişsiniz asabiyetinizi, bizde hata, siz yardımı falan haketmiyorsunuz. Bedduanız da size dönsün.
Çok denedim ama kusamadim. Ama besbelli yapışıp takılmış bu kadar suya giderdi yoksa.. yutnukurkende incitiyor çünkü
Yoo beddua değil ayrıca siz gülmediyseniz sorun yok. Kaldı ki Kimse kimsenin üstüne zor anında gülüpte aranmasın nitekim belasını arayan belasını bulur.Hah beddua da geldi.
Grip salgını olduğundan acil tıklım tıklım doluydu iyice daraldim. Yorumunuz için sagolun Umarım yarına kadar geçerSanmıyorum. Parol aspirin gibi çok kolay eriyen bir ilaçtır. Yutmakta sorun yaşamıyorsunuz, bir sürü su içmişsiniz. Yemek borunuzda kalması zaten imkansız boyutu itabiyle de. Nefes borunuzda olsa bu kadar sürede çoktan rahatsızlığınız ciddi boyuta ulaşmıştı.
Yine de bu kadar panik yapıp, rahatsızlık duyup acile kadar gittiğiniz halde doktora görünmeden gelmeniz enteresan.
Önce kendinize bakın. Bir bela aradınız mı geçmişte? Ne asabi bir kişilik pessYoo beddua değil ayrıca siz gülmediyseniz sorun yok. Kaldı ki Kimse kimsenin üstüne zor anında gülüpte aranmasın nitekim belasını arayan belasını bulur.
Teşekkürler. Sizede mi takılmıştı? Bu kadar uzun sürdü mü peki?Canım şimdi eşime sordum benim nasıl geçmişti diye. O hatırlattı.
Kendi kendime böyle hırıltılı sanki boğuluyormuş gibi nefes alıp geriye iktirmiştim.
Ses kaydı da Yok ki yapıyım..
insallah grip virusuyle donmemistirsiniz eveGrip salgını olduğundan acil tıklım tıklım doluydu iyice daraldim. Yorumunuz için sagolun Umarım yarına kadar geçer
Evet bi yorumum daha var üstte onda yazmıştım. Bana maydanoz takıldı dalıyla. Ama kimse inanmadı sizdeki gibi.Teşekkürler. Sizede mi takılmıştı? Bu kadar uzun sürdü mü peki?
Sizde ekran başından bu zor durumuma gülmüş olmalısınız ki bu kadar stres yaptınız. Ayrıca ben şuan asabiysem bile ki bu halimle dalga geçtiginiz için bu çok normal. Peki sizde ki bu laubalilik nerden geliyor? Dalga geçip aranmak hak da bulmak hak değil mi?Önce kendinize bakın. Bir bela aradınız mı geçmişte? Ne asabi bir kişilik pess
Bu inanmayıp boş konuşanlara da anlam veremiyorum. Sanki işimiz gücümüz yok maydanoz boğazımda kaldı diye yalan soyleyecegiz. Yorumunuz için teşekkür ederim umarım geçer..Evet bi yorumum daha var üstte onda yazmıştım. Bana maydanoz takıldı dalıyla. Ama kimse inanmadı sizdeki gibi.
Baya sürmüştü 3 4 saat.
O zaten vardı. Allah şifa isteyen herkese şifa versin.insallah grip virusuyle donmemistirsiniz eve
GE9MIS OLSUNO zaten vardı. Allah şifa isteyen herkese şifa versin.
Şimdi nasılsınız merak ettim. Umarım geçmiştir.Bu inanmayıp boş konuşanlara da anlam veremiyorum. Sanki işimiz gücümüz yok maydanoz boğazımda kaldı diye yalan soyleyecegiz. Yorumunuz için teşekkür ederim umarım geçer..
Elhamdulillah geçti canımŞimdi nasılsınız merak ettim. Umarım geçmiştir.
Sevindim, geçmiş olsun. Ben böyle ilaç içmeden önce biraz su içiyorum suyu yutmadan ilacı içip öyle yutuyorum. İsterseniz bir daha öyle yapın. Geçmiş olsun tekrar.Elhamdulillah geçti canım