ACİL! KIZLAR ACABA HAMİLE MİYİM

izmrgl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
97
64
34
Kızlar, 1 yıllık evliyim hiç korunmadim ama hep ilişki sonrası yikandim wc gittim. Beklemem gerektiğini bilmiyordum. Bu ay owulasyon testi aldım. En son 29 ağustosta regli oldum 2 eylülde bitti. Döngü sürem: 26 28 gün kadar . Ayın 8inde ovulasyon testinde iki koyu çizgi gördüm. 8, 10,12 gün aşırı denedik. Ayaklarım yukarıda bekledim. Tün hamilelik belirtileri var. Dün kan testi yaptırdım hazir hastaneye gitmişken negatif cikti. Acaba erken olduğu için mi? İlişkiden hemen birkaç gün sonra kanda belli olur diye okudum hep forumda. Sizce umitlenmelimiyim. 1 hafta sonra yaptırsam sonuç değişir mi?

Kızlar, 1 yıllık evliyim hiç korunmadim ama hep ilişki sonrası yikandim wc gittim. Beklemem gerektiğini bilmiyordum. Bu ay owulasyon testi aldım. En son 29 ağustosta regli oldum 2 eylülde bitti. Döngü sürem: 26 28 gün kadar . Ayın 8inde ovulasyon testinde iki koyu çizgi gördüm. 8, 10,12 gün aşırı denedik. Ayaklarım yukarıda bekledim. Tün hamilelik belirtileri var. Dün kan testi yaptırdım hazir hastaneye gitmişken negatif cikti. Acaba erken olduğu için mi? İlişkiden hemen birkaç gün sonra kanda belli olur diye okudum hep forumda. Sizce umitlenmelimiyim. 1 hafta sonra yaptırsam sonuç değişir mi?
Ayın 8’inde yumurtlama olduysa en az 14 gün geçmesi gerekiyor. Sizin 9gün olmuş daha bence çok erken. Beklenen adet tarihinizi bekleyin derim ben en güzel sonuç o tarihten sonra çıkacaktır zaten varsa :)

Yumurtlamanın üstünden en 12 gün geçmiş olması lazım aksi takdirde asla doğru bir sonuç alamazsınız ayrıca erken gebelik testi yapın kan vermeyin hemen şuan en çok kana ihtiyacınız var

İlişki sonrası yıkanıp tuvalete gitmekle korunmak ne alaka hanımefendi? Tuvalet enfeksiyonu önlemek içindir, banyo hijyen içindir. Cinsel bölgenize su basarsanız mantar olursunuz ya da enfeksiyon kaparsınız.

Gebelik için de daha çok erken

Merhaba tatlım bende 29 Ağustos gecesi yani 30 Ağustos Zafer bayramında :) regl olmuştum her ay benim 4.5 gün öne gelir ayın 10 ve 11 yumurtlama dediler. Önceki ve sonra ki 3 günü gün aşırı hatta bu ayı sürekli gün aşırı değerlendirdik. Yattım dinlendim elzem durumlarda mecburen kalktım. Gibi gibi. Şuan beklediğim adet gününe 3.4 gün var. Erken oluyorum çünkü her ay. Geçen ayki adet günüme 7.8 gün var dün test yaptım çöm belirtim var diye bekleyemeden. Negatif çıktı. Halbuki eczacı kız arkadaşım döllenme olduysa hemen çıkar dedi çıkmadı. Dün ve bugün okadar sinirliyim asabilmek duygusalım kollarım ağrıyor bacaklarım ağrıyor belim kasıklarım. Kafamı yastıktan kaldırıpta şirkete gidemedim 3 gündür resmen sürekli uyku hali ve yorgunluk hissim var. Aşırı yemek yeme hissim var ama yedikten sonra da midem bulanıyor. Ekmek yiyen bi insan değildim. Döner ekmek falan yiyorum yani. Sırtım ve göğüs uçlarım ağrılı çok. Aşırı kıllarım birden uzadı bu ay çözemedim. Bekliyoruz bakalım nasipse aynı günlerde sonuç alıcaz beni de bilgilendir lütfen olurmu biz7.8 aydır deniyoruz olmuyor. Bu ay da bu kadar belirti olmasına rağmen aynı regly ağırlarım gibi ağrı çekiyorum şuna o yüzden adet olucakmışım gibi hissesi Dk başı lavaboya götürüyor. Bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler. Sağlığı sıhhati ile kucağımıza almak nasip etsin tüm isteyenlere can haberleşelim 🥰😍

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    169,2 KB · Görüntüleme: 518
İlişkiniz üstünden 15 gün geçtikten sonra test yapın anca o zaman çıkar.

Kızlar, 1 yıllık evliyim hiç korunmadim ama hep ilişki sonrası yikandim wc gittim. Beklemem gerektiğini bilmiyordum. Bu ay owulasyon testi aldım. En son 29 ağustosta regli oldum 2 eylülde bitti. Döngü sürem: 26 28 gün kadar . Ayın 8inde ovulasyon testinde iki koyu çizgi gördüm. 8, 10,12 gün aşırı denedik. Ayaklarım yukarıda bekledim. Tün hamilelik belirtileri var. Dün kan testi yaptırdım hazir hastaneye gitmişken negatif cikti. Acaba erken olduğu için mi? İlişkiden hemen birkaç gün sonra kanda belli olur diye okudum hep forumda. Sizce umitlenmelimiyim. 1 hafta sonra yaptırsam sonuç değişir mi

Wc yada banyoyla alakası yok .adet tarihinden 10 yada 12 gün geçtikten sonra kan tahlili yapıyorlar sağlık ocaklarında. Acele etme herseyi oluruna bırak derim

Kızlar doktora gittim rahmin temiz yumurtaların gayet iyi dedi kan tahlili istedi benden bugün ve dün yumurtlama günüm olabilir acaba olsaydı ultrasonda çıkar mıydı bu da ultrason fotoğrafım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 400
Kızlar lütfen bana da yardımcı olur musunuz adetim 10eylylde başladı 5 gün sürdü 14unde bitti ve biz eşimle 3 4gun önceye kadar hergun bir kere ilişkiye girdik ve birkaç gün sonra belim acayip ağrıdı halsizlik ve bu 3 4gundur lekelenmem oluyor adetime şuan tam bir hafta var sizce gebelik ihtimali var mı

Kızlar lütfen bana da yardımcı olur musunuz adetim 10eylylde başladı 5 gün sürdü 14unde bitti ve biz eşimle 3 4gun önceye kadar hergun bir kere ilişkiye girdik ve birkaç gün sonra belim acayip ağrıdı halsizlik ve bu 3 4gundur lekelenmem oluyor adetime şuan tam bir hafta var sizce gebelik ihtimali var mı
Yerleşme kanaması da olabilir canım eğer erken adet olmuyorsan sitres yapma sabır et tatlım. Ağır falan kaldırmamaya dinlenmeye çalış. Bu dönemde ilaç falan kullanma. İnş. Vardır

Meraba hanımlar tahlilime bakarmisiniz daha doktora gostermedim
IMG_20221022_204402.jpg

X