Acil kızlar 24 haftalık gebelik

Doktor sorun yok dediyse yoktur. Ben 31.haftadayim. hala ara ara oluyor o ağrılar. Yormayin kendinizi, hicbirsey olmaz. Bebek yer açıyor kendine. Bi risk olsa doktor söylerdi
Canım risk Yok Dedi progestan verdi bende içmedim

Dogumun hepsi zor ama her zorluktan sonra gelen guzellik olacak elbet :) saglicakla gelsinde bebikler napalim :)
Aynen öyle csnım sağlıkla gelsinler sıhhatle gelsinler ama ben ne bileyim ödlek bir insanım sanıeım

Bence garanti olsun diye vermistir.. 8. Haftada benim kanamalarim oldu ve surdu bir hafta 10 gun kadar.. o da genisledigindrnmis rahim.. ya genislemesi dedim bu ilk bebek degilki.. her gebelik farkli gercekten buna inaniyorum :)

Bence garanti olsun diye vermistir.. 8. Haftada benim kanamalarim oldu ve surdu bir hafta 10 gun kadar.. o da genisledigindrnmis rahim.. ya genislemesi dedim bu ilk bebek degilki.. her gebelik farkli gercekten buna inaniyorum :)
İçmedim ama salı yı beklicem bende

Bildiğim kadarıyla progestan rahimi uyutuyor,kasılmaları engelliyor,bir çeşit önlem almış bence rahim ağzı kısalması olmasın diye....

Progestani kafadan direk veriyor doktorlar. Zaten vücudumuzun kendi ürettiği bir hormon, yabanci birsey degil yani, almanizin bir zararı yok. Bana aşılama olan günden itibaren verdi, tutup tutmayacagi bile belli değidi. 12.haftanin sonuna kadar kullan dedi. Ben 7.haftada biraktim bi sorun olmayınca

bendede çok baskı yapmıştı çatı kemiklerim kırılacak gibi hissediyordum neredeyse.. yolda bile olsam hemen kaldırıma oturma içgüdüsü geliyordu.. bebek büyüyor artık norml bu.ama yine de dr una görün içini rahtlat

Canım ben de yeni doğum yaptım seni çok iyi anlıyorum dediğin haftalarda bende de baskı oluyordu resmen böyle düşecekmiş gibi hissediyordum ittiriyordu sanki dinlenince geçiyordu kafana takma düzelir inşallah bu haftalarda normal eğer riskin yoksa tabi çok kafaya takma dinlen yorma kendini ben o gün yolculuk yapmıştım kendi kendimi kastım daha çok hissettim birde uzun süre ayakta durunca hissediyordum korkma canım Allah'a emanet olun

Çok sağol canım içim rahatladı gerçekten yarın randevum var doktora Şen'de allaha emanet ol

Kendi doktorum değil diye içmek istemedim canım yarın kendi doktoruma randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…