İste bende onu anlamadım canım ö yüzden kafam karıştı benim deOnu okumadım ben direk konuya odaklanıp yorum yaptım. Niye vermiş o zaman bir sorun yoksa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste bende onu anlamadım canım ö yüzden kafam karıştı benim deOnu okumadım ben direk konuya odaklanıp yorum yaptım. Niye vermiş o zaman bir sorun yoksa..
Canım risk Yok Dedi progestan verdi bende içmedimDoktor sorun yok dediyse yoktur. Ben 31.haftadayim. hala ara ara oluyor o ağrılar. Yormayin kendinizi, hicbirsey olmaz. Bebek yer açıyor kendine. Bi risk olsa doktor söylerdi
Dogumun hepsi zor ama her zorluktan sonra gelen guzellik olacak elbet :) saglicakla gelsinde bebikler napalim :)Benim sezeryan olacak kısmetse sara hastasıyım ben ama ondan da korkuyoeum
Aynen öyle csnım sağlıkla gelsinler sıhhatle gelsinler ama ben ne bileyim ödlek bir insanım sanıeımDogumun hepsi zor ama her zorluktan sonra gelen guzellik olacak elbet :) saglicakla gelsinde bebikler napalim :)
Bence garanti olsun diye vermistir.. 8. Haftada benim kanamalarim oldu ve surdu bir hafta 10 gun kadar.. o da genisledigindrnmis rahim.. ya genislemesi dedim bu ilk bebek degilki.. her gebelik farkli gercekten buna inaniyorum :)Canım risk Yok Dedi progestan verdi bende içmedim
İçmedim ama salı yı beklicem bendeBence garanti olsun diye vermistir.. 8. Haftada benim kanamalarim oldu ve surdu bir hafta 10 gun kadar.. o da genisledigindrnmis rahim.. ya genislemesi dedim bu ilk bebek degilki.. her gebelik farkli gercekten buna inaniyorum :)
Korkunun ecele faydasi yok cnm :) senin gene vaktin var biz sona geldik kismetse..Aynen öyle csnım sağlıkla gelsinler sıhhatle gelsinler ama ben ne bileyim ödlek bir insanım sanıeım
Progestani kafadan direk veriyor doktorlar. Zaten vücudumuzun kendi ürettiği bir hormon, yabanci birsey degil yani, almanizin bir zararı yok. Bana aşılama olan günden itibaren verdi, tutup tutmayacagi bile belli değidi. 12.haftanin sonuna kadar kullan dedi. Ben 7.haftada biraktim bi sorun olmayıncaCanım risk Yok Dedi progestan verdi bende içmedim
Çok sağol canım içim rahatladı gerçekten yarın randevum var doktora Şen'de allaha emanet olCanım ben de yeni doğum yaptım seni çok iyi anlıyorum dediğin haftalarda bende de baskı oluyordu resmen böyle düşecekmiş gibi hissediyordum ittiriyordu sanki dinlenince geçiyordu kafana takma düzelir inşallah bu haftalarda normal eğer riskin yoksa tabi çok kafaya takma dinlen yorma kendini ben o gün yolculuk yapmıştım kendi kendimi kastım daha çok hissettim birde uzun süre ayakta durunca hissediyordum korkma canım Allah'a emanet olun
Kendi doktorum değil diye içmek istemedim canım yarın kendi doktoruma randevu aldımBence garanti olsun diye vermistir.. 8. Haftada benim kanamalarim oldu ve surdu bir hafta 10 gun kadar.. o da genisledigindrnmis rahim.. ya genislemesi dedim bu ilk bebek degilki.. her gebelik farkli gercekten buna inaniyorum :)